Tavs profils
Viesis

Ziņas:

Grupa:
Viesis

Viesi, mēs tevi priecājamies redzēt! Lūdzu reģistrējies vai ienāc kā lietotājs, lai pilnvērtība izmantotu saita dotās iespējas!

Aptauja
Patīk jaunā video sadaļa?

Rezultāti Arhīvs
Visas atbildes: 8
Gadījuma bilde
Pēdējās foruma tēmas
  • discount gucci handbags http://www.flamebags.com/ (8)
  • ハミルトン 時計 (1)
  • chloe handbags http://www.flamebags.com/ (3)
  • Помогу покончить жизнь самоубийством (совершить суицид). (0)
  • Sistēma, ko daudzi uzskata par sviestu ! (164)
  • Pēdējie komentāri




    Lēna interneta pieslēguma lietotāji - uzgaidiet, kamēr ieladējas "reģistrācijas" lauks līdz galam dento

    Pēdējie 10  reģistrējušies
  • vkcamfake3
  • HarryChize
  • ElijahShony
  • Zacherykef
  • HenryJuile
  • Natashatrive
  • Matthewmox
  • Chesterneway
  • Williamclodo
  • Roberttut
  • Sadarbība



    on-line.lv
    www.BANER.lv
    www.BANNERI.lv
    EASY.LV Interneta resursu reitings 
    Latvijas Reitingi

    Mūsu banneri:





    Info
    Forumā var postot bez reģistrēšanās! Neatbalstam IE pārlūkprogrammu

    Iesaki


    Jaunumi
    Sākums » Drifts
    Drifta Sezonas Atklāšana 2012

    Sestdien, 12.maijā Biķernieku sporta bāzes stadionā notiks pirmās šīs sezonas drift sacensības – Lāčplēša alus Latvijas Drifta kausa 1.posms.
    Pēc aizvadītās bargās ziemas, beidzot varam paziņot, ka jau šajā nedēļas nogalē atklāsim 2012 gada drifta sezonu. Pirmās sacensības notiks stadionā, trase- atkal kas jauns, būs arī ātrums un protams daudz dūmi, agresīvas cīņas un uz starta daudz jaunu dalībnieku, vai jau zināmie dalībnieki ar ko jaunu, pārbūvētu u.t.t.

    12 maijā notiks sacensības 3 ieskaites klasēs, street un proam, tātad arī 2 fināli un 2 tandēmu sesijas. Organizatori būs parūpējušies gan par labu laika pavadīšanu, bezmaksas piepūšamjām atrakcijām no 1188, gan par iespēju vērot Latvijas- Norvēģijas hokeja spēli u.t.t.
     Un vēl viens jaunums- vakarā pēc sacensībām, oficiālā drifta kluba „Black Daddy" atklāšana.


    Pasākuma pauzē pārsteigums- drifta šovs no divkārtēja Latvijas drifta čempiona( PRO klase) Jāņa Eglīša.

    Jaunajiem dalībniekiem- street klasē var pi
    Kategorija: Drifts Skatīts: 885 Pievienoja: Dragreiss Datums: 06.05.12 17:34
    Komentāri (0)

    LATVIAN DIRFT CALENDAR 2012
    Kategorija: Drifts Skatīts: 799 Pievienoja: Dragreiss Datums: 25.04.12 20:16
    Komentāri (0)

    Drifta sezonas noslēgums


    Drifta sezonas noslēgums ir pienācis. Jau 9.oktobrī Biķerniekos Drifta sezonas noslēgums un arī Biķernieku trases vasaras sezonas noslēgums. Drifta sezona šogad tiks noslēgta ar Latvijas Drifta Kausa 5.posmu- tātad uz starta šoreiz redzēsim gan street klases braucējus, gan Pro amatierus, kas visu sezonu ir pārsteiguši ar lielo dalībnieku skaitu.

    Sezonas noslēgumā sagaidāms liels dalībnieku skaits, kā arī katram street braucējam un jaunajam interesentam lieliska iespēja izmēģināt spēkus tieši sezonas noslēdzošajās sacensībās.

    Pro amatieru rindās būs ļoti aizraujošas cīņas, un interesanti pārsteigumi, jo šajā ieskaites klasē redzēsiet arī daudz Pro klases mašīnas, un būs īpašs pārsteigums, vienai no PRO skatītāju iemīļotākajām mašīnām šīs būs pēdējās sacensības.

    Sacensības sāksies 14:00, ieeja pasākumā no 13:00. Esiet gatavi karstām cīņām un daudz dūmiem. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 19:00.

    Šīs sacensības būs noslēdzošās sezonā, tādejādi tiks sadalīts kopvērtējuma pjedestāls. Pagaidām neko noteikt nav iespējams, jo par goda pjedestālu cīnās vairāki sportisti, un visizšķirošākās cīņas ir abās ieskaites starp 2 līdz 4 vietu.

    ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Drifts Skatīts: 828 Pievienoja: Dragreiss Datums: 01.10.11 19:45
    Komentāri (0)

    NEZ drifta čempionāts
    Gatavojamies- pirmo reizi Rīgā, 10.septembrī - Ziemeļeiropas zonas (NEZ) Pro drifta čempionāts

    10. septembrī Biķerniekos pirmo reizi notiks viens no lielākajiem Pro drifta pasākumiem Latvijā – Ziemeļeiropas Zonas drifta čempionāts. Savu dalību sacensībām pieteikuši vairāki sportisti no Somijas, Zviedrijas, Lietuvas, Igaunijas, Norvēģijas u.c. Tik sīvas drifta cīņas vēl nebūsiet redzējuši, jo pirmo reizi Latvijā balvu fonds ir 10'000$, kurus pirmo 3 vietu ieguvēji sadalīs savā starpā.

    10.septembrī turpat Biķerniekos noskaidrosies arī Latvijas Drifta čempionāta vietu sadalījums sezonā, jo papildus NEZ Pro drifta čempionāta ieskaitei, par punktiem Latvijas čempionātā cīnīsies arī Latvijas sportisti. Pro klasi pārstāvēs vismaz 17 sportisti no Latvijas, pārsteigumus sola gan Latvijas Drifta pirmais čempions Gvido Elksnis, gan viens no viņa sīvākajiem konkurentiem pirmajos gados Ervins Ērglis.
    Un protams, jāpiemin, ka šis būs noslēdzošais posms PRO klasei Latvijas čempionātā.

    Lai varētu sekot jaunākajiem notikumiem iesākam apmeklēt gan oficiālo pasākuma mājas lapu www.nezdrift.com, kura katru dienu papildinās ar jauniem sportistiem, kuri piesaka savu dalību pasākumā, gan arī oficiālo pasākuma facebook lapu, kur iespējams sekot līdzi jaunākajai informācijai un aktualitātēm.

    Organizatori sola spraigas cīņas, skatītāju ērtībai- ekrānu, un vēl daudz pārsteigumus, kā arī parādi pa Rīgas ie ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Drifts Skatīts: 828 Pievienoja: Dragreiss Datums: 09.09.11 17:44
    Komentāri (0)

    Latvijas čempions driftā - Jānis Eglīte


    Par šī gada Latvijas čempionu driftā aizvadītajā nedēļas nogalē vienu posmu pirms čempionāta beigām kļuva Jānis Eglīte, vēsta portāls «go4speed.lv».
    «LAK-Y Racing» komandas pārstāvis Eglīte Latvijas Pro drifta čempionāta priekšpēdējā, ceturtajā, posmā, kas risinājās Daugavpils kartodromā «Blāzma», izcīnīja 2. vietu, kamēr uzvaru svinēja viņa komandas biedrs Gatis Lapāns.
    Ar šo otro pozīciju Eglītem bija pietiekami, lai otro gadu pēc kārtas kļūtu par Latvijas čempionu.
    Tikmēr 3. pozīciju Latvijas čempionāta ceturtajā posmā ieņēma Ēriks Ulass.
    «Viss iet kā plānots. Latvijas čempiona tituls jau ir, tagad jācīnās par Austrumeiropas drifta čempionāta (EEDC) uzvarētāja titulu,» pēc aizvadītajām sacensībām izteicās Eglīte.

    Kategorija: Drifts Skatīts: 811 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 17:24
    Komentāri (0)

    13. augustā PRO Drifts Daugavpilī

    13. augustā Daugavpils kartodromā „Blāzma” sabrauks visi spēcīgākie un jaunie Latvijas drifteri, lai cīnītos par vietām divos ieskaites posmos un trīs klasēs - Latvijas Drifta kausa 3. posms ar Street un ProAm klasēm un Latvijas Drifta čempionāta 4.posms ar PRO klases ieskaiti.
    Vismaz 40 dalībnieku, spēcīgākās drifta automašīnas, daudz dūmu, nebijušas trases konfigurācijas un daudz , jo daudz pārsteigumu. Organizatori aicina sacensībām pietiekties arī jaunos censoņus no  Latgales novada, jo street klasē savus spēkus var iemēģināt jebkurš braucējs,
    un tagad, kad sacensības notiek tik tuvu mājām, tiek dota vēl nebijusi iespēja pamēģināt spēkus šajā autosporta disciplīnā.

    Pasākuma sākums 14:00 dienā.
    Pasākuma pārtraukumos apmeklētājus priecēs dažādi šovi, riepu  
    kūpināšanas šovi, drift taxi un atrakcijas bērniem visas dienas garumā.
    Biļetes iepriekšpārdošanā visās Biļešu servisa kasēs visā Latvijā.
    • &nb ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Drifts Skatīts: 930 Pievienoja: Dragreiss Datums: 13.08.11 18:24
    Komentāri (0)

    « 1 2