Tavs profils
Viesis

Ziņas:

Grupa:
Viesis

Viesi, mēs tevi priecājamies redzēt! Lūdzu reģistrējies vai ienāc kā lietotājs, lai pilnvērtība izmantotu saita dotās iespējas!

Aptauja
Apmeklē video sadaļu?

Rezultāti Arhīvs
Visas atbildes: 6
Gadījuma bilde
Pēdējās foruma tēmas
  • discount gucci handbags http://www.flamebags.com/ (8)
  • ハミルトン 時計 (1)
  • chloe handbags http://www.flamebags.com/ (3)
  • Помогу покончить жизнь самоубийством (совершить суицид). (0)
  • Sistēma, ko daudzi uzskata par sviestu ! (164)
  • Pēdējie komentāri




    Lēna interneta pieslēguma lietotāji - uzgaidiet, kamēr ieladējas "reģistrācijas" lauks līdz galam dento

    Pēdējie 10  reģistrējušies
  • vkcamfake3
  • HarryChize
  • ElijahShony
  • Zacherykef
  • HenryJuile
  • Natashatrive
  • Matthewmox
  • Chesterneway
  • Williamclodo
  • Roberttut
  • Sadarbība



    on-line.lv
    www.BANER.lv
    www.BANNERI.lv
    EASY.LV Interneta resursu reitings 
    Latvijas Reitingi

    Mūsu banneri:





    Info
    Forumā var postot bez reģistrēšanās! Neatbalstam IE pārlūkprogrammu

    Iesaki


    Jaunumi
    Sākums » 2011 » Augusts » 20
    Pēc „Lõuna-Eesti” rallija pirmās dienas Vorobjovs/Zicāns trešie

    Pēc Igaunijas „Lõuna-Eesti” rallija pirmās dienas vadībā atrodas igauņa Raula Jētsa ekipāža, kas par 8,7 sekundēm apsteidz Kaspara Koitlas ekipāžu, bet par 15 sekundēm - Jāni Vorobjovu/Guntaru Zicānu. Šodien sportistiem bija jāaizvada tikai trīs posmi. Rallijam no Latvijas pieteicās trīs ekipāžas.

    Visos trijos posmos ātrākā bija Grosa ekipāža, taču, kā portālam „Go4speed” atzina Guntars Zicāns, tad ekipāžai bija kaut kādas problēmas ar automašīnu, kā rezultātā tā dienas beigās par kavējumu saņēma divu minūšu sodu, kas ekipāžu no pirmās vietas kopvērtējumā atmeta uz 51. pozīciju.

    Līdz ar to pēc pirmās dienas jeb nobrauktiem 20 kilometriem vadībā atrodas Jētsa ekipāža. 8,7 sekundes viņiem zaudē Koitla, bet 15 sekundes atpaliek Vorobjovs/Zicāns. Kā portālam atzina Zicāns, tad ekipāža pirmos trīs posmus brauca sava tempā. Ar automašīnu nekādu problēmu neesot, vienīgi pašiem esot nelielas veselības problēmas – ir noķerts kaut kāds vīruss, kas nedaudz apgrūtina braukšanu gan Jānim, gan stenogrammas lasīšanu Guntaram.

    ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Rallijs Skatīts: 1030 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 17:03
    Komentāri (0)

    'Lõuna-Eesti Ralli 2011' piedalīsies trīs Latvijas ekipāžas

    Kārtējā Igaunijas rallija čempionāta posmā, "Lõuna-Eesti Ralli 2011", no 69 pieteiktajām ekipāžām trīs pārstāvēs Latviju, liecina sacensību informācija.
    Augstais trešais starta numurs piešķirts Jānim Vorobjovam/Guntaram Zicānam ("Mitsubishi Lancer EvoX"), kuri šogad pretendē uz Igaunijas čempionu titulu N4 klasē.
    Otrais starta numurs ir mājiniekiem Kasparam Koitlam/Andresam Otsam ("Mitsubishi Lancer Evo IX"),
    kuri N4 klases
    kopvērtējumā apsteidz Vorobjovu par deviņiem punktiem. Pirmais trasē dosies Georgs Gross ar "Ford Focus WRC".

    E12 klasi šajās sacensībās pārstāvēs Valts Zvaigzne/Mārtiņš Ozoliņš ("Mitsubishi Lancer EvoI ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 1025 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 16:57
    Komentāri (0)

    Lēbs: lēmums palikt 'Citroen' un rallijā nebija viegls

    Septiņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjens Lēbs, kurš trešdien vēl uz diviem gadiem pagarināja līgumu ar "Citroen" komandu, atzina, ka šis lēmums viņam nav bijis viegls.
    "Tas bija grūts lēmums," Lēbs atklāj intervijā žurnālā "Autosport". "Vispirms man bija jāizdomā, vai es vispār vēlos turpināt braukt rallijā vai pāriet uz kādu citu autosporta veidu.
    Šo sezonu uzsāku ar domu apskatīt dažādas iespējas. Man ir kontakti. Taču beigās, kad bija jāizdara izvēle, vairāk gribēju palikt rallijā, jo nezinu, ko varu izdarīt citos veidos. Es vēl esmu konkurētspējīgs un varbūt ir par agru aiziet."

    Runājot par konkurenci ar paša komandas biedru Sebastjenu Ožjēru, kas šogad ir kļuvusi īpaši principiāla, Lēbs uzskata, ka tā nemainīsies arī tad, ja abi turpinās būs komandas biedri. ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 990 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 16:53
    Komentāri (0)

    Norvēģis Mads Ostbergs nākamgad varētu aizvadīt pilnu WRC sezonu

    Jaunais norvēģu pilots Mads Ostbergs nākamsezon varētu piedalīties visos pasaules rallija čempionāta (WRC) posmos, ziņo portāls "autosport.com".
    "Mēs noteikti atgriezīsimies nākamgad, es netaisos sēdēt mājās," saka Ostbergs. "Mēs smagi strādājam pie nākamā gada budžeta un lietas izskatās cerīgi. Es pozitīvi skatos uz iespēju, ka mums izdosies atrast finansējumu visiem nākamā gada WRC posmiem."

    Šosezon norvēģu pilotam bija izdevies iegūt sponsoru līdzekļus astoņiem no 13 WRC posmiem, bet sezonas vidū atrastais papildus finansējums ļauj Ostbergam šonedēļ piedalīties arī Vācijas rallijā, bet pilots vēl cer uz startu Francijas, Spānijas un Velsas rallijā.

    "Sākotnējais līgums paredzēja, ka es šogad braukšu astoņus posmus, un Somija būtu pēdējais, bet mēs esam atraduši papildus līdzekļus, lai atbr ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 915 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 16:48
    Komentāri (0)

    Vācijas rallijā pēc pirmās dienas līderis Lēbs, igaunis Tanaks pirmais S-WRC ieskaitē

    "Citroen" rūpnīcas komandas ekipāža Sebastjens Lēbs/Daniels Elena pēc pirmās sacensību dienas sešiem ātrumposmiem izvirzījušies vadībā pasaules rallija čempionāta (WRC) posmā Vācijā, apsteidzot savus komandas biedrus Sebastjenu Ožjēru/Žiljēnu Ingrasiju par 7,4 sekundēm. Trešajā vietā ierindojies "Ford WRT" komandas līderis, soms Miko Hirvonens, neskatoties uz piekares defektu, kas
    sabojāja viņa rezultātu ceturtajā ātrumposmā.

    Sacensību sākumā līderpozīcijā izvirzījās Hirvonena kolēģis Jari-Mati Latvala, taču viņu piemeklēja tehniskas problēmas ar dzinēju, un dienas beigās viņš noslīdējis uz 15.pozīciju.

    Stabilu sniegumu demonstrē abi "MINI WRT" komandas pārstāvji, spānis Dani Sordo un brits Kriss Mīke, kuri ieņēmuši ceturto un piekto vietu.

    ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 969 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 16:43
    Komentāri (0)

    Četri jauni Opel Frankfurtē

    Četras pasaules debijas Opel ir nostādījušas starmešu gaismā 64. Starptautiskajā auto izstādē, kas publikai būs atvērta no 15. līdz 25. septembrim Frankfurtē pie Mainas. Opel stendā pirmo reizi plašākai sabiedrībai atrādīs Astra GTC kompakto kupeju, jauno un daudzpusīgo Zafira Tourer un nākamās paaudzes Combo Van.
    13. septembrī no Opel stendā norisināsies preses konference, kuras laikā tiks atklāts eksperimentāls satiksmes līdzeklis, kas sniedz ieskatu jaunā mobilitātes interpretācijā.

    Papildus tam pirms nonākšanas pie dīleriem tiks atrādīta arī Ampera - elektriskais automobilis, kas ražots Eiropā un ir paredzēts ikdienas lietošanai.

    Opel paplašinātais ecoFLEX modeļu klāsts demonstrēs to, ka tradicionālajiem dzinējiem joprojām ir potenciāls būt vēl ekonomiskākiem, turklāt nemazinot braukšanas prieku. Frankfurtē tiks prezentētas septiņas jaunas ecoFLEX variācijas.

    Uzmanības centrā - Astra GTC, Zafira Tourer un Combo

    ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Ziņas Skatīts: 825 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 16:39
    Komentāri (0)

    Ātrākais BMW markas kabriolets

    Lielbritānijas auto šovā, kas Londonā durvis vērs 20.jūlijā, BMW prezentēs otru sava 6.sērijas automobiļa M versiju - "BMW M6 Cabrio". Pateicoties tam pašam slēgtajos modeļos M5 un M6 sastopamajam 507 zirgspēku 5 litru V10 motoram, "M6 Cabrio" ir visu laiku ātrākais bavāriešu markas sērijveida automobilis ar nolaižamu jumtu - izvēloties vissportiskāko standartā uzstādītās septiņu pakāpju SMG (Sequenzielles M Getriebe) pārnesumkārbas režīmu,
    auto spēj 100 km/h sasniegt 4,8 sekundēs, kas ir par nieka 0,2 sekundēm vairāk nekā slēgtais M6, un turpināt paātrinājumu līdz 250 kilometriem stundā, kad iedarbojas elektronika. Pirmo kilometru pēc starta automobilis veic 22,9 sekundēs.
    Sacīkšu trasē testēta un optimizēta balstiekārta, M GmbH pašbloķējošais diferenciālis un dinamiskā stabilitātes kontroles sistēma DSC, aerodinamiskāks dizains, kura dēļ "M6 Cabrio" ir par gandrīz pieciem centimetriem garāks nekā 6.sērijas kabriolets, plašs svaru samazinošu materiālu lietojums, ieskaitot alumīniju pašā auto konstrukcijā, plastikātu priekšējos spārnos un ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Ziņas Skatīts: 838 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 00:46
    Komentāri (0)

    Debesu kuģis uz šosejas

    General Motors koncerna zīmols Cadillac Peblbīčā notiekošajā Concours d’Elegance auto izstādē un konkursā prezentējis konceptu, kas apliecina - markas dizaineri visu vēl nav aizmirsuši. Pēdējos gados Cadillac ir centies izpatikt pēc iespējas plašākām patērētāju masām un izlaidis modeļus, kas pirms gadiem četrdesmit, varbūt piecdesmit zīmola piedāvājumā nebūtu iedomājami, piemēram, kupeju, vidējās klases sedanu, milzīgu apvidus auto un pat universāli, kam daudz
    kopīga ar Opel Vectra un Saab 9-3 SportCombi.

    Tomēr Peblbīčā Cadillac ir nogādājis konceptauto Ciel (nosaukums esot jāizrunā sī-el un franču valodā tas nozīmē debesis), un tas parāda, ka ne viss ir zaudēts, markas vērtības aizvien dzīvo un Cadillac aizvien māk būvēt grandiozus, vaļējus lielceļu kuģotājus, ar ko mērot ceļu, piemēram, no Losandželosas un Lasvegasu un atpakaļ.

    Lai arī Cadillac Ciel garumā pārsniedz piecus metrus, tā salonā ir tikai četr ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Ziņas Skatīts: 801 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 00:30
    Komentāri (0)

    Svētdien 21. augustā, sporta kompleksā 333 notiks LAF Folkreisa posms

    Svētdien 21. augustā, sporta kompleksā 333 notiks LAF Folkreisa Vidzemes un Zemgales kausu kārtējais posms. Abos vērtējumos šī būs trešā sacīkste. Vidzemē līderis pirms šī posma ir Raivis Riekstiņš (Turkalne, Štīm Rally Team), savukārt Zemgalē vadībā šobrīd atrodas Rūdolfs Bogens (Cēsis), kuram uz pēdām min Renārs Ēķis (Jelgava, Autocross.lv Folkreisa komanda). Atšķirība gan tā, ka Zemgales seriālā kopumā ir pieci posmi, bet Vidzemē – četri, līdz ar to Vidzemes ieskaitē šī sacīkste var ienest ievērojamu skaidrību par kopvērtējuma situāciju.
    ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Pasākumi Skatīts: 826 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 23:41
    Komentāri (0)

    Publicēta „1000km Grand Prix Riga” pasākuma programma

    Jau 3.septembrī, Biķernieku Kompleksajā Sporta Bāzē, norisināsies „1000km Grand Prix Riga” izturības sacensības, kas Rīgā tiek rīkotas jau otro gadu pēc kārtas. Arī šogad sacensību apmeklētāji varēs vērot ne vien auto šosejas sacensības, bet arī dažādu motoru sportu paraugdemonstrējumus. Šobrīd jau publicēta pasākuma provizoriskā programma, kā arī uzsākta ieejas biļešu tirdzniecība.
    Lai sasniegtu 1000km sportistiem Biķernieku trasē būs jāveic 273 apļi, kas
    laika izteiksmē prasīs no 7 līdz 9 stundām.
    Auto apstāšanās paredzētas vien pilotu vai riepu maiņas gadījumā, kā arī degvielas uzpildei un tehnisku defektu novēršanai. Paralēli izturības sacensībām, blakus esošajā Biķernieku rallijkrosa trasē, apmeklētāji varēs vērot ProDrifta, Rallija un Jāņa Rozīša Streetbike Freestyle paraugdemonstrējumus, kā arī Supermoto un Folkreisa sacensības. Biķernieku trases teritorijā norisināsies arī radiovadāmo auto modelīšu Drifta sacensības „1000km kauss”.

    „1000km Grand Prix Riga” biļešu iepriekšpārdošanas cenas pieaugušajiem Ls 4, skolēniem un pensionāriem (pie ieejas uzrādot a ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Pasākumi Skatīts: 790 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 22:31
    Komentāri (0)