Tavs profils
Viesis

Ziņas:

Grupa:
Viesis

Viesi, mēs tevi priecājamies redzēt! Lūdzu reģistrējies vai ienāc kā lietotājs, lai pilnvērtība izmantotu saita dotās iespējas!

Aptauja
Apmeklē video sadaļu?

Rezultāti Arhīvs
Visas atbildes: 6
Gadījuma bilde
Pēdējās foruma tēmas
  • discount gucci handbags http://www.flamebags.com/ (8)
  • ハミルトン 時計 (1)
  • chloe handbags http://www.flamebags.com/ (3)
  • Помогу покончить жизнь самоубийством (совершить суицид). (0)
  • Sistēma, ko daudzi uzskata par sviestu ! (164)
  • Pēdējie komentāri




    Lēna interneta pieslēguma lietotāji - uzgaidiet, kamēr ieladējas "reģistrācijas" lauks līdz galam dento

    Pēdējie 10  reģistrējušies
  • vkcamfake3
  • HarryChize
  • ElijahShony
  • Zacherykef
  • HenryJuile
  • Natashatrive
  • Matthewmox
  • Chesterneway
  • Williamclodo
  • Roberttut
  • Sadarbība



    on-line.lv
    www.BANER.lv
    www.BANNERI.lv
    EASY.LV Interneta resursu reitings 
    Latvijas Reitingi

    Mūsu banneri:





    Info
    Forumā var postot bez reģistrēšanās! Neatbalstam IE pārlūkprogrammu

    Iesaki


    Jaunumi
    Sākums » Rallijs
    Rīga startē ikgadējais Starptautiskais Žurnālistu rallijs

    Vakar no rīta Rīgas Rātslaukumā tika dots starts s17. Starptautiskajam Žurnālistu rallijam, kas pirmo reizi viesojas Latvijā. Dalībnieku vidū ir žurnālisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas, Polijas un Krievijas – kopumā uz uz starta stāsies 47 ekipāžas, kas ir jauns šī rallija dalībnieku skaita rekords.
    Divu dienu laikā žurnālistiem būs jāveic vairāk nekā 430 km garš maršruts, kas sāksies Rīgā un noslēgsies Plateļai, Lietuvā.
    Kopumā sporta klases dalībniekiem būs jāveic 14 ātrumposmi.
    Pirmie ātrumposmi notiks Biķernieku trasē. Tiem sekos ātrumposmi sporta kompleksā "333" un "Amoplant" teritorijā, Jelgavā. Otrās rallija dienas ātrumposmi notiks Lietuvā.
    Kategorija: Rallijs Skatīts: 1103 Pievienoja: Dragreiss Datums: 02.06.12 12:21
    Komentāri (0)

    WRC Akadēmijas vicečempions startēs rallijā 'Madona 2012'

    Rallijā "Madona 2012" ar "Subaru Impreza" automašīnu plāno startēt spēcīgais un talantīgais igaunis Egons Kaurs, informē rīkotāji.

    Līdz rallijam "Madona 2012" nav vairs daudz atlicis un līdz vienām no interesantākajām rallija sacensībām šajā gadā vairs ir tikai nedēļa. Jau tagad ir skaidrs, ka dalībnieku skaita ziņā Madonas rallijs būs viens no kuplākajiem čempionāta posmiem šajā sezonā Latvijā.

    Madonā uz starta stāsies ne tikai rallijsprinta braucēji, bet arī Latvijas un Igaunijas stiprākās rallija ekipāžas. Esam jau ziņojuši, ka šogad Madonas rallijs paralēli ir iekļauts arī Igaunijas rallija čempionāta kalendārā.

    Rallija vērienīgumu apliecina fakts, ka nedēļu vēl pirms sacensībām ir jau pieteikušās vairāk nekā 100 rallija ekipāžas. Maksimālais rallija un rallijsprinta automašīnu skaits, ko sacensību organizētāji ir noteikuši ir 150 ekipāžas.< ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 1072 Pievienoja: Dragreiss Datums: 02.06.12 12:11
    Komentāri (0)

    Pēc „Lõuna-Eesti” rallija pirmās dienas Vorobjovs/Zicāns trešie

    Pēc Igaunijas „Lõuna-Eesti” rallija pirmās dienas vadībā atrodas igauņa Raula Jētsa ekipāža, kas par 8,7 sekundēm apsteidz Kaspara Koitlas ekipāžu, bet par 15 sekundēm - Jāni Vorobjovu/Guntaru Zicānu. Šodien sportistiem bija jāaizvada tikai trīs posmi. Rallijam no Latvijas pieteicās trīs ekipāžas.

    Visos trijos posmos ātrākā bija Grosa ekipāža, taču, kā portālam „Go4speed” atzina Guntars Zicāns, tad ekipāžai bija kaut kādas problēmas ar automašīnu, kā rezultātā tā dienas beigās par kavējumu saņēma divu minūšu sodu, kas ekipāžu no pirmās vietas kopvērtējumā atmeta uz 51. pozīciju.

    Līdz ar to pēc pirmās dienas jeb nobrauktiem 20 kilometriem vadībā atrodas Jētsa ekipāža. 8,7 sekundes viņiem zaudē Koitla, bet 15 sekundes atpaliek Vorobjovs/Zicāns. Kā portālam atzina Zicāns, tad ekipāža pirmos trīs posmus brauca sava tempā. Ar automašīnu nekādu problēmu neesot, vienīgi pašiem esot nelielas veselības problēmas – ir noķerts kaut kāds vīruss, kas nedaudz apgrūtina braukšanu gan Jānim, gan stenogrammas lasīšanu Guntaram.

    ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Rallijs Skatīts: 1023 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 17:03
    Komentāri (0)

    'Lõuna-Eesti Ralli 2011' piedalīsies trīs Latvijas ekipāžas

    Kārtējā Igaunijas rallija čempionāta posmā, "Lõuna-Eesti Ralli 2011", no 69 pieteiktajām ekipāžām trīs pārstāvēs Latviju, liecina sacensību informācija.
    Augstais trešais starta numurs piešķirts Jānim Vorobjovam/Guntaram Zicānam ("Mitsubishi Lancer EvoX"), kuri šogad pretendē uz Igaunijas čempionu titulu N4 klasē.
    Otrais starta numurs ir mājiniekiem Kasparam Koitlam/Andresam Otsam ("Mitsubishi Lancer Evo IX"),
    kuri N4 klases
    kopvērtējumā apsteidz Vorobjovu par deviņiem punktiem. Pirmais trasē dosies Georgs Gross ar "Ford Focus WRC".

    E12 klasi šajās sacensībās pārstāvēs Valts Zvaigzne/Mārtiņš Ozoliņš ("Mitsubishi Lancer EvoI ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 1019 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 16:57
    Komentāri (0)

    Lēbs: lēmums palikt 'Citroen' un rallijā nebija viegls

    Septiņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjens Lēbs, kurš trešdien vēl uz diviem gadiem pagarināja līgumu ar "Citroen" komandu, atzina, ka šis lēmums viņam nav bijis viegls.
    "Tas bija grūts lēmums," Lēbs atklāj intervijā žurnālā "Autosport". "Vispirms man bija jāizdomā, vai es vispār vēlos turpināt braukt rallijā vai pāriet uz kādu citu autosporta veidu.
    Šo sezonu uzsāku ar domu apskatīt dažādas iespējas. Man ir kontakti. Taču beigās, kad bija jāizdara izvēle, vairāk gribēju palikt rallijā, jo nezinu, ko varu izdarīt citos veidos. Es vēl esmu konkurētspējīgs un varbūt ir par agru aiziet."

    Runājot par konkurenci ar paša komandas biedru Sebastjenu Ožjēru, kas šogad ir kļuvusi īpaši principiāla, Lēbs uzskata, ka tā nemainīsies arī tad, ja abi turpinās būs komandas biedri. ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 983 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 16:53
    Komentāri (0)

    Norvēģis Mads Ostbergs nākamgad varētu aizvadīt pilnu WRC sezonu

    Jaunais norvēģu pilots Mads Ostbergs nākamsezon varētu piedalīties visos pasaules rallija čempionāta (WRC) posmos, ziņo portāls "autosport.com".
    "Mēs noteikti atgriezīsimies nākamgad, es netaisos sēdēt mājās," saka Ostbergs. "Mēs smagi strādājam pie nākamā gada budžeta un lietas izskatās cerīgi. Es pozitīvi skatos uz iespēju, ka mums izdosies atrast finansējumu visiem nākamā gada WRC posmiem."

    Šosezon norvēģu pilotam bija izdevies iegūt sponsoru līdzekļus astoņiem no 13 WRC posmiem, bet sezonas vidū atrastais papildus finansējums ļauj Ostbergam šonedēļ piedalīties arī Vācijas rallijā, bet pilots vēl cer uz startu Francijas, Spānijas un Velsas rallijā.

    "Sākotnējais līgums paredzēja, ka es šogad braukšu astoņus posmus, un Somija būtu pēdējais, bet mēs esam atraduši papildus līdzekļus, lai atbr ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 906 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 16:48
    Komentāri (0)

    Vācijas rallijā pēc pirmās dienas līderis Lēbs, igaunis Tanaks pirmais S-WRC ieskaitē

    "Citroen" rūpnīcas komandas ekipāža Sebastjens Lēbs/Daniels Elena pēc pirmās sacensību dienas sešiem ātrumposmiem izvirzījušies vadībā pasaules rallija čempionāta (WRC) posmā Vācijā, apsteidzot savus komandas biedrus Sebastjenu Ožjēru/Žiljēnu Ingrasiju par 7,4 sekundēm. Trešajā vietā ierindojies "Ford WRT" komandas līderis, soms Miko Hirvonens, neskatoties uz piekares defektu, kas
    sabojāja viņa rezultātu ceturtajā ātrumposmā.

    Sacensību sākumā līderpozīcijā izvirzījās Hirvonena kolēģis Jari-Mati Latvala, taču viņu piemeklēja tehniskas problēmas ar dzinēju, un dienas beigās viņš noslīdējis uz 15.pozīciju.

    Stabilu sniegumu demonstrē abi "MINI WRT" komandas pārstāvji, spānis Dani Sordo un brits Kriss Mīke, kuri ieņēmuši ceturto un piekto vietu.

    ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 961 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 16:43
    Komentāri (0)

    Vācijas WRC rallija treniņos ātrākais Ožjē
    Jau šodien tiks dots starts Vācijas WRC posmam. Šodien, lai labāk sagatavotos rallijam, tika aizvadīti treniņbraucieni, kuros ātrākais bija "Citroen" komandas pilots Sebastjans Ožjē.Neskatoties uz šodien uzrādīto ātrāko laiku, 27 gadus vecais pilots atzina, ka tas nenozīmē, ka viņš būs tikpat ātrs arī rallijā. ''Sajūtas ar mašīnu ir labas, taču tas neko nenozīmē, jo tie ir tikai treniņi,'' pēc treniņiem teica Sebastjans Ožjē. Otrais, komandas biedram zaudējot 1,4
    sekundes, bija Lēbs, kurš šeit jau uzvarējis pēdējos astoņus gadus pēc kārtas. ''Mēs braucām tikai ar cietā sastāva riepām. Esam apmierināti, taču ''Ford'' ir ļoti iespaidīgi – vienu brīdi Miko Hirvonens bija ātrāks par mums,'' saka Sebastjans Lēbs.

    Dalīta otrā vieta šīs dienas treniņos bija Hirvonenam. ''Mašīna jūtas labi un arī vadāmība ir patīkama. Rīt brauksim, cik ātri vien varēsim,'' tā Miko Hirvonens. No ''Mini'' komandas braucējiem vislabāk klājās Krisam Mīkem, kuram astotais rezultāts. Kā pēc treniņiem atzina Mīke, tad mašīna un sajūtas pirms rallija esot lieliskas.

    ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 829 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 18:43
    Komentāri (0)

    Rallijā ''Kurzeme 2011" brauks arī WRC akadēmijas līderis Egons Kaurs

    Ātruma festivālam - rallijam "Kurzeme 2011" oficiālais starts tiks dots jau pēc deviņām dienām un tad cīņas par noskatītajiem tituliem sāks Latvijas, Baltijas, tuvāko kaimiņvalstu un arī citu zemju ātrākie rallija braucēji, kas sevi pasaulē pierādījuši kā labākie un ātrākie.
    Viņu vidū būs soms Jāri Ketomā, kurš pēc šā gada pasaules autorallija čempionāta posma - Somijas rallija - pirmā ātrumposma bija kopvērtējuma līderis, igaunis Egons Kaurs,
    kurš patlaban ir WRC akadēmijas kopvērtējuma līderis ar trim
    uzvarām trīs aizvadītajos posmos, kā arī pašmāju Andis Neikšāns, kurš Somijas rallijā izcīnīja uzvaru N4 klasē un patlaban ir arī Latvijas čempionāta līderis.

    Jāri Ketomā Latvijas ceļi nebūt nav sveši, jo viņš mūsu pusē startējis jau iepriekš četras reizes, turklāt ar ievērības cienīgiem panākumiem. Un nav pārsteigums, jo Ketomā ir ne tikai viens no Somijas ātrākajiem braucējiem - viņš savas prasmes ir pierādījis arī pasaules līmenī, kad pirms divām nedēļā ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 854 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 17:30
    Komentāri (0)

    Rallijreida 'Riga Baja 2011' trases garums sasniedz 400 km

    Apvienotais Latvijas un Krievijas rallijreida čempionāta posms "Riga Baja", kas notiek pēc "Dakaras" sacensību sērijas parauga, startēs Rīgā, bet trases garums ir sasniedzis 400 kilometrus, trešdien preses konferencē informēja sacensību organizatori.
    Sacensības kā Latvijas un Krievijas čempionāta posms notiks otro gadu pēc kārtas.
    ""Riga Baja" notiek pēc "Dakaras" sērijas parauga un ir sarežģītāks 
    par vairumu rallijreidu," saka Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) prezidents Jānis Naglis. "Prieks, ka līdzās Krievijas braucējiem uz starta stājas arī latvieši. Tāpat Krievijas sportisti sacensībās īrēs mūsu ražojuma automašīnas - "OSCar"."

    "Riga Baja 2011" pulcēs labākos Latvijas un Krievijas rallijreida braucējus. 12.augustā s ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 984 Pievienoja: Dragreiss Datums: 13.08.11 11:42
    Komentāri (0)

    1 2 »