Tavs profils
Viesis

Ziņas:

Grupa:
Viesis

Viesi, mēs tevi priecājamies redzēt! Lūdzu reģistrējies vai ienāc kā lietotājs, lai pilnvērtība izmantotu saita dotās iespējas!

Aptauja
Patīk jaunā video sadaļa?

Rezultāti Arhīvs
Visas atbildes: 8
Gadījuma bilde
Pēdējās foruma tēmas
  • discount gucci handbags http://www.flamebags.com/ (8)
  • ハミルトン 時計 (1)
  • chloe handbags http://www.flamebags.com/ (3)
  • Помогу покончить жизнь самоубийством (совершить суицид). (0)
  • Sistēma, ko daudzi uzskata par sviestu ! (164)
  • Pēdējie komentāri




    Lēna interneta pieslēguma lietotāji - uzgaidiet, kamēr ieladējas "reģistrācijas" lauks līdz galam dento

    Pēdējie 10  reģistrējušies
  • vkcamfake3
  • HarryChize
  • ElijahShony
  • Zacherykef
  • HenryJuile
  • Natashatrive
  • Matthewmox
  • Chesterneway
  • Williamclodo
  • Roberttut
  • Sadarbība



    on-line.lv
    www.BANER.lv
    www.BANNERI.lv
    EASY.LV Interneta resursu reitings 
    Latvijas Reitingi

    Mūsu banneri:





    Info
    Forumā var postot bez reģistrēšanās! Neatbalstam IE pārlūkprogrammu

    Iesaki


    Jaunumi
    Sākums » Ierakstu arhīvs
    LV dragreisa 4.posms 6 augustā, Pērnavā


    Nedēļas nogalē Pērnavas lidlaukā pasākuma „Speedest Dunlop Nightrace 2011” ietvaros vienlaicīgi ar Igaunijas Dragreisa Čempionātu risināsies arī mūsu valsts Dragreisa Čempionāta 4. posms. Sacensības notiks 402 metru distancē, un tajās varēsim skatīt patiešām jaudīgas Baltijas un Somijas automašīnas, kā arī motociklus. Papildus intrigu sola mūsu ātrākās automašīnas pilots Ilmārs Zausajevs, kurš Pērnavā šogad startēs pirmo reizi. 

    Braucēju reģistrācija Pērnavas lidlaukā 6. augustā sāksies jau plkst. 9.00, kvalifikācijas braucienu sākums ir plkst. 14.00, sacensības

    risināsies līdz pat vēlam vakaram, bet ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Pasākumi Skatīts: 1330 Pievienoja: Dragreiss Datums: 01.08.11 12:27
    Komentāri (0)

    Biķernieku sacīkšu trases 45. gadskārta

    Biķernieku trases 45 gadskārta tiks atzīmēta ar vērienīgām auto, moto un seno spēkratu sacensībām. Sacensību "Biķernieku trasei-45" svinīgā atklāšana notiks Biķernieku Kompleksās Sporta Bāzes teritorijā 6.augustā plkst.13:00. Tajā piedalīsies satiksmes ministrs, CSDD pārstāvji, trases veidotāji, auto un moto sporta veterāni, sportisti u.c. motoru sporta entuziasti. Pēc svinīgā pasākuma pirmie uz starta izies motosportisti, kas sacentīsies Latvijas čempionāta moto šosejā 3.posma ietvaros. Tieši motosportisti 1966.gada 30.jūlijā atklāja Biķernieku bāzes pirmo kārtu, sacenšoties 3580 metrus garajā meistarības aplī. Savukārt gadu vēlāk atklāja sacīkšu ceļa otro kārtu – 3660 metrus garo ātruma apli. Šajā trasē 6.augustā notiks Latvijas čempionāta auto šosejā 4.posms un tur  sacentīsies arī vēsturiskie sacīkšu auto – formulas, "Volgas" un "Žiguļi". Pasākuma laikā treses teritorijā varēs aplūkot arī vēsturiskos sacīkšu motociklus no Rīgas Motormuzeja kolekcijas.
    ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Pasākumi Skatīts: 907 Pievienoja: Dragreiss Datums: 31.07.11 16:23
    Komentāri (0)

    Atgriešanās

    Kā jau redzam mājaslapa ir atguvusi savus spēkus un arī beidzot izskatās pēc mājaslapas.
    Tai skaitā arī mūsu bļautuve, jeb forums.
    Sezona jau drīz būs galā, bet tas nekas, jo šeit tiks puplicēti visi jaunumi arī, kas saistās ar ziemas autosportu un visu, kas saistīts ap auto.
    Gaidam jau jaunos rakstus drīzumā un veiksmi lasīšanā.
    Varu arī paziņot to, ka drīzumā b
    ūs pieejamas galerijas.
    Kategorija: Mājas lapa Skatīts: 931 Pievienoja: Dragreiss Datums: 28.07.11 21:11
    Komentāri (0)

    Sezonas pirmais SABI dragreisa treniņš
    Piektdien, 23. aprīlī Biķerniekos sezonas pirmais SABI dragreisa treniņš. Vairāk info varēs atrast pasākumam tuvojoties SABI mājaslapā ( http://www.sabi.lv/ ). Par treniņu norises laikiem sekojiet SABI kalendārā ( http://www.sabi.lv/lv/kalendars/grafiks/?year=2010&week=16 ).
    Bildes no pagājušā gada pasākumiem galerijā ( http://www.sabi.lv/lv/galerijas ).


    Kategorija: Dragreiss Skatīts: 1092 Pievienoja: Dragreiss Datums: 02.04.10 20:13
    Komentāri (0)

    Dragrace treniņš šo piektdien, 18. septembrī
    Kategorija: Dragreiss Skatīts: 1258 Pievienoja: Dragreiss Datums: 13.09.09 22:35
    Komentāri (0)

    Apvienošana

    Tagad arī būs citu auto veidu faniem iespēja lasīt ziņas, jaunumus un daudz ko citu, jo mēs apvienosim so saitu ar driftu, mazāk ralliju un pa retam arī citu autosportu.
    Bet galvenais mērķis būs apvienot Dragreisu un Drift.
    Ar laiku sāksies uzlabošana, to jūs paši pamanīsiet, jo būs daudz kļūdas un defekti, bet tas viss tiks labots, jo mēs to taisam priekš jums. Kā arī būs jauns nosaukums mūsu mājaslapai.
    Gaidiet!
    Kategorija: Mājas lapa Skatīts: 1090 Pievienoja: Dragreiss Datums: 12.09.09 16:19
    Komentāri (0)

    28. jūlijā jaudīgākās Baltijas automašīnas satiekas dragrace un drifta sacensībās
    28. jūlijā trasē "333" notiks dragreisa sacensības "BATTERY Race", kas vienlaicīgi būs arī "Drag Racing Baltic Cup" Latvijas posms, un drifta sacensības "HGK Drift Party". Pasākums paredzēts kā ātruma svētki visai ģimenei visas dienas garumā!

    Sacensību programma tiks atklāta jau plkst. 12.00, kad sāksies dragreisa sacīkšu "BATTERY Race" kvalifikācijas braucieni, bet sacensību finālbraucieni sāksies pēc plkst.15.00. Ātrumsacensību starplaikos publikai savus priekšnesumus rādīs deju studija "Aggressive". Dragrace sacensībās tiks izmantota speciāla laika mērīšanas ierīce, kura uzrādīs ne tikai braucēja trases laiku, bet arī reakcijas laiku, kā arī noteiks maksimālo automašīnas paātrinājumu finišā.

    Foto: AV; av.artlibitum.net
    Dalībnieku on-line reģistrēšanās sacensībām:
    http://www.forsaza.lv/pages/ViewEvent/l1. Uzvarētāju balvu fonds - vairāk kā 2000 latu. Sa ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Dragreiss & Drifts Skatīts: 1079 Pievienoja: Dragreiss Datums: 16.07.09 19:28
    Komentāri (0)

    Dragreiss un autoizstāde 1.08. Biķerniekos
    1. augustā Biķernieku sporta kompleksā notiks šī gada lielākais auto un izklaides pasākums, kura ietvaros paredzēts gan Latvijas Dragreisa Čempionāta un „DrinkMe Cup 2009” 3. posms, kā arī pirmo reizi skatītājus priecēs unikāls brīvdabas šovs – Latvijas autoklubu un tūnēto auto izstāde. Visas dienas garumā apmeklētājiem paredzēta plaša izklaides programma, darbosies arī īpaša „bērnu pilsētiņa”. Spēcīgākie Latvijas dragreisa braucēji, kuri cīnās par ieskaites punktiem čempionāta un „DrinkMe kausa” kopvērtējumā, jau sagatavojuši automašīnas startam.
    Papildus azartu sola lietuviešu un igauņu sportisti, kuri šoreiz ieradīsies īpaši kuplā skaitā. Interesanti, ka līdz ar moderno un ļoti jaudīgo automašīnu braucējiem savu dalību dragreisa handikapa klasē jau pieteikuši vairāki „Oldschool biedrības” braucēji. Dalībnieku on-line reģistrācija sacensībām sāksies 13. jūlijā interneta lapā ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Dragreiss Skatīts: 1171 Pievienoja: Dragreiss Datums: 11.07.09 16:21
    Komentāri (0)

    Dragrace treniņš šo piektdien, 10. jūlijā
    Kaislības ap Latvijas drifta čempionāta 3. posmu lēnām sāk pierimt, tomēr pasākums, šķiet, uzrunājis daudzus driftēt gribētājus. Šo piektdien, kad tiek solīts tik pat jauks un saulains laiks, ir īstais laiks ņemt savu dzelzs rumaku un doties uz Biķerniekiem, kur no plkst. 19:00 līdz 20:30 kartingu trasē būs drifta treniņš un no plkst. 21:00 līdz 23:00 starta – finiša taisnē norisināsies dragrace treniņš. Kā jau šajā sezonā ierasts, SIA „Sporta aģentūra Biķernieki” (SABI) parūpēsies, lai dragrace dalībnieku laiki distancē tiktu fiksēti ar 
    laika mērīšanas sistēmu un novērsīs nepilnības tās darbībā. Treniņos laipni aicināti piedalīties visi braukt gribētāji, jo, lai piedalītos, mašīnai nav jābūt īpaši a ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Dragreiss Skatīts: 1231 Pievienoja: Dragreiss Datums: 09.07.09 22:54
    Komentāri (0)

    Latvijas Dragreisa Čempionāta jaunumi 2009
    Latvijas Automobiļu federācijā apstiprināts 2009. gada klašu sadalījums, kā arī noteikti sportistu maksājumi 2009. gadam. Šīs sezonas jaunumi – handikapa klase, kā arī braucējiem būs iespēja piedalīties Latvijas Dragreisa Čempionāta komandu ieskaitē.
    Klašu sadalījums
    2009. gada sezonā saglabāsies līdzšinējais dragreisa klašu sadalījums, bet būs arī jauna klase – handikaps,  kurā varēs piedalīties braucēji  ar standartauto. Latvijas Automobiļu federācijas
    veiktajā aptaujā lielākā daļa licenzēto sportistu atzina piedāvātās izmaiņas, tomēr sakarā ar to, ka sezona tiks atklāta jau pēc diviem mēnešiem, kā arī ņemot vērā pašreizējo situāciju valstī, jaunais klašu dalījums, kas daļai braucēju radītu papildus ieguldījumu, tiks apstiprināts 2010. gada sezonai.

    Klašu sadalījums 2009. gada sezonai:

    A Līdz 2,0l
    B 2,1 līdz 3,0l
    C 3,1 līdz 5,0l
    D no 5,1l

    ( Piemērojot Turbo, NOS un kompresoru  koeficentu 1,7, dīzeļmotoru koeficentu 0,7) &n ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Dragreiss Skatīts: 1071 Pievienoja: Dragreiss Datums: 05.07.09 12:22
    Komentāri (0)

    « 1 2 ... 11 12 13 14 »