Tavs profils
Viesis

Ziņas:

Grupa:
Viesis

Viesi, mēs tevi priecājamies redzēt! Lūdzu reģistrējies vai ienāc kā lietotājs, lai pilnvērtība izmantotu saita dotās iespējas!

Aptauja
Patīk jaunā video sadaļa?

Rezultāti Arhīvs
Visas atbildes: 8
Gadījuma bilde
Pēdējās foruma tēmas
  • discount gucci handbags http://www.flamebags.com/ (8)
  • ハミルトン 時計 (1)
  • chloe handbags http://www.flamebags.com/ (3)
  • Помогу покончить жизнь самоубийством (совершить суицид). (0)
  • Sistēma, ko daudzi uzskata par sviestu ! (164)
  • Pēdējie komentāri




    Lēna interneta pieslēguma lietotāji - uzgaidiet, kamēr ieladējas "reģistrācijas" lauks līdz galam dento

    Pēdējie 10  reģistrējušies
  • vkcamfake3
  • HarryChize
  • ElijahShony
  • Zacherykef
  • HenryJuile
  • Natashatrive
  • Matthewmox
  • Chesterneway
  • Williamclodo
  • Roberttut
  • Sadarbība



    on-line.lv
    www.BANER.lv
    www.BANNERI.lv
    EASY.LV Interneta resursu reitings 
    Latvijas Reitingi

    Mūsu banneri:





    Info
    Forumā var postot bez reģistrēšanās! Neatbalstam IE pārlūkprogrammu

    Iesaki


    Jaunumi
    Sākums » Ierakstu arhīvs
    Ātrākā Škoda pārsniedz 200 jūdzes stundā

    Lai atzīmētu RS modeļu sērijas 10 gadu jubileju, čehu ražotājs Škoda uzbūvējis savu visu laiku ātrāko automobili. No 13. līdz 20. augustam uz izžuvušā Bonevillas sālsezera notiek ikgadējā ātruma nedēļa, uz kuru sabrauc benzīngalvas un jaunu rekordu meklētāji no visas pasaules. Viņu vidū ir arī čehu autoražotājs Škoda, kas Jūtas štatā nogādājis modificētu sērijveida Octavia RS, lai dzītos pakaļ jaunam rekordam automobiļu klasē ar dzinēja darba tilpumu līdz 2 litriem.
    Pirmo panākumu čehi (patiesībā kompānijas tehniķu komanda no Lielbritānijas) guva diezgan ātri - jau sestajā braucienā auto maksimālais fiksētais ātrums sasniedza 202,15 jūdzes jeb 325,328 kilometrus stundā. Pirmais uzdevums - visu laiku ātrākajai Škodai pārkāpt 200 jūdžu stundā robežu - līdz ar to ir izpildīts.

    Tomēr tas nenozīmē, ka čehi kravā mantas un brauc mājās, proti, tā kā ātruma nedēļa vēl turpinās trīs dienas, tehniķi ir apņēmības pilni atlikušajā laikā auto vēl pilnveidot, lai mēģinātu uzstādīt jaunu pasaules ātruma rekordu automob ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Ziņas Skatīts: 757 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 00:42
    Komentāri (0)

    13. augustā PRO Drifts Daugavpilī

    13. augustā Daugavpils kartodromā „Blāzma” sabrauks visi spēcīgākie un jaunie Latvijas drifteri, lai cīnītos par vietām divos ieskaites posmos un trīs klasēs - Latvijas Drifta kausa 3. posms ar Street un ProAm klasēm un Latvijas Drifta čempionāta 4.posms ar PRO klases ieskaiti.
    Vismaz 40 dalībnieku, spēcīgākās drifta automašīnas, daudz dūmu, nebijušas trases konfigurācijas un daudz , jo daudz pārsteigumu. Organizatori aicina sacensībām pietiekties arī jaunos censoņus no  Latgales novada, jo street klasē savus spēkus var iemēģināt jebkurš braucējs,
    un tagad, kad sacensības notiek tik tuvu mājām, tiek dota vēl nebijusi iespēja pamēģināt spēkus šajā autosporta disciplīnā.

    Pasākuma sākums 14:00 dienā.
    Pasākuma pārtraukumos apmeklētājus priecēs dažādi šovi, riepu  
    kūpināšanas šovi, drift taxi un atrakcijas bērniem visas dienas garumā.
    Biļetes iepriekšpārdošanā visās Biļešu servisa kasēs visā Latvijā.
    • &nb ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Drifts Skatīts: 930 Pievienoja: Dragreiss Datums: 13.08.11 18:24
    Komentāri (0)

    Latvijas sportisti dodas uz Eiropas autokrosa čempionāta posmu

    Šajā nedēļas nogalē Čehijā, Pržerovas trasē tiks aizvadīts Eiropas autokrosa čempionāta septītais posms, kurā startēs četri Latvijas sportisti:
    "Buggy1600" klasē Māris Līcis un Andris Kuļikovskis, bet "SuberBuggy" klasē - Jānis Boks un Juris Kuļikovskis, informē Latvijas Automobiļu federācija.
    Līdz šim labākie rezultāti Eiropas čempionātā padevušies Līcim un Bokam. Interesanti, ka katrs savā klasē atrodas 13. vietā, turklāt
    katrs, lai šajā pozīcijā atrastos, izcīnījis 23 kopvērtējuma punktus.

    "Buggy1600" klasē Mārim Līcim un Andrim Kuļikovskim būs jācīnās vairāk nekā 30 dalībnieku konkurencē, pieteikušies 34 sportisti. Starplaikā līdz šim posmam mūsu sportisti veikuši tehni ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Dažādi autosporti Skatīts: 1000 Pievienoja: Dragreiss Datums: 13.08.11 11:46
    Komentāri (0)

    Rallijreida 'Riga Baja 2011' trases garums sasniedz 400 km

    Apvienotais Latvijas un Krievijas rallijreida čempionāta posms "Riga Baja", kas notiek pēc "Dakaras" sacensību sērijas parauga, startēs Rīgā, bet trases garums ir sasniedzis 400 kilometrus, trešdien preses konferencē informēja sacensību organizatori.
    Sacensības kā Latvijas un Krievijas čempionāta posms notiks otro gadu pēc kārtas.
    ""Riga Baja" notiek pēc "Dakaras" sērijas parauga un ir sarežģītāks 
    par vairumu rallijreidu," saka Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) prezidents Jānis Naglis. "Prieks, ka līdzās Krievijas braucējiem uz starta stājas arī latvieši. Tāpat Krievijas sportisti sacensībās īrēs mūsu ražojuma automašīnas - "OSCar"."

    "Riga Baja 2011" pulcēs labākos Latvijas un Krievijas rallijreida braucējus. 12.augustā s ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 990 Pievienoja: Dragreiss Datums: 13.08.11 11:42
    Komentāri (0)

    Tikai 8 grami torija varētu aizstāt 230,000 litrus degvielas

    Degviela nenoliedzami agrāk vai vēlāk beigsies. Tā vien šķiet, ka benzīnu aizstās elektrība, taču, kad visi sāks braukāt ar elektriskajām automašīnām, parādīsies jauna problēma – kur saražot tik daudz elektrības? Kā būtu, ja katra mašīna pati sev ražotu elektrību? Tieši to ir izdevies izdomāt Čarlesam Stīvenam (Charles Stevens), Laser Power Systems vadītājam.
    Atbilde slēpjas torijā, retā un nedaudz radioaktīvā metālā. Elements ir daudz drošāks par, piemēram, urānu, kā arī ir biežāk sastopams. Pietiks pasniegt ķīmiju, tagad labāk
    pastāstīsim par Čarlesa plānu. Tātad, kad torijs tiek karsēts, tas paliek ļoti, ļoti karsts un var tikt izmantots tvaika radīšanā, kas grieztu turbīnu. Turbīna, attiecīgi, ražotu elektrību. Čarles ģenerators sastāv galvenokārt no trīs lietām – torija, turbīnas un lāzera. Čarles ir izrēķinājis, ka ar mūsdienu tehnoloģijām 227 kilogramus smags torija dzinējs būtu tik pat jaudīgs, kā tipiskai mūsdienu mašīnai. Protams, 227 kilogrami ir daudz par dau ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Ziņas Skatīts: 690 Pievienoja: Dragreiss Datums: 13.08.11 11:28
    Komentāri (0)

    Mobsteel tuning, ASV

    Mobsteel ir uzņēmums Amerikā, kas veic auto tūningu, bet tikai melnas krāsas auto.
    Uzņēmuma darbinieki dara to, ko prot vislabāk un gūst gandarījumu no rezultāta, ko varat vērot attēlos.
    Atrodas Detroitā, kas tagad ir pazīstama ar savu naudu, varu, slepkavībām, noziedzību un korupciju.
    Uzņēmumam ir savs tūninga stils, kas aizgūts no bagātas Detroitas gansteru vēstures.
    Iespaidojoties no šī pilsētas mantojuma tiek būvēti ekskluzīvi

    melni auto ar lielisku dizainu un estētiku.
    Reiz šiem auto bija spēcīga ietekme, kas mūsdienās vairs nav tāda kā agrāk.
    Tā ir daļa no Amerikas vēstures, kur restaurācijā netiek izmantota stiklšķiedra, bet gan augstvērtīgs tērauds arī šobrīd.

    Kategorija: Ziņas Skatīts: 780 Pievienoja: Dragreiss Datums: 13.08.11 10:03
    Komentāri (0)

    'Lexus GS' sedans

    "Lexus" publicējis pirmo oficiālo attēlu, kurā daļēji redzams jaunās paaudzes "GS" sedans. Automobilis tiks prezentēts 18.augustā interneta tiešraidē "Facebook" sociālā tīkla "Lexus" šķirklī. Pēc tam jaunais "Lexus GS" tiks izstādīts "Pebble Beach Concours d'Elegance" pasākumā ASV, bet septembrī – Frankfurtes autoizstādē. Spriežot pēc "Lexus" publicētā attēla, jaunais "GS" sedans būs ieturēts "LF-Gh" koncepta stilā, kas tika parādīts aprīlī Ņujorkas autoizstādē. Sērijveida modelim būs līdzīgs priekšējo lukturu un radiatora
    dekoratīvā režģa noformējums.
    Kā ziņots, "Lexus LF-Gh" ir par 40 milimetriem garāks, par 50 mm platāks un par 20 mm augstāks nekā pašreizējās paaudzes "GS" modelis. Koncepts bija aprīkots ar hibrīda spēka agregātu.
    Saskaņa ar "Lexus" modeļu modernizācijas plānu jaunās paaudzes "GS" ir izstrādāts uz modernizētas esošā modeļa platformas, kas ieguvusi sportiskāku balstiekārtas regulējumu. Gaidāms, ka jaunais "Lexus" modelis tiks komplektēts ar 3,5-litru sešcilindru dzinēju un sešpakāpju automātisko pārnesumārbu, kā arī 4,6- ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Ziņas Skatīts: 1142 Pievienoja: Dragreiss Datums: 13.08.11 09:35
    Komentāri (0)

    Retro Bugatti no ASV

    Nedaudz vairāk nekā trīs gadi bija nepieciešams amerikāņu kompānijai Delahaye USA, lai noorganizētu retro stilā veidota automobiļa Delahaye USA Bella Figura Type 57S Coupe ražošanu.Amerikāņi godīgi atzīst, ka viņiem nav nekāda sakara ar 1954.gadā savu darbību izbeigušo franču kompāniju ar tādu pašu nosaukumu, un paskaidro, ka viņu mērķis ir atdzīvināt atmiņu par franču luksusa marku Delahaye, Delage un Bugatti „zelta ēru.” Veidojot Delahaye USA Bella Figura Type 57S Coupe,
    konstruktori iedvesmojošies no leģendārā 30.gadu Bugatti Type 57S. Tiesa, no klasiķa palienēts vien dizains, savukārt tehniskais pildījums veidots, izmantojot mūsdienu tehnoloģiskās iespējas.
    Divvietīgajai kupejai ir garāka riteņu bāze nekā 30.gadu oriģinālam, bet spēka agregātu izvēlē būs Cadillac 6,2 litru V8 motors ar 556 ZS, Jaguar 6 litru V12 vai Mercedes biturbo V12. Vēl vairāk – Delahaye USA ir gatavs pieskaņot šasiju arī jebkuram citam klienta izvēlētam motoram. Papildaprīkojuma sarakstā iekļauti dažādi aksesuāri, sākot ar retro stilam pieskaņotiem apjomīga izmēra ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Ziņas Skatīts: 795 Pievienoja: Dragreiss Datums: 13.08.11 09:27
    Komentāri (0)

    Lexus izlaidīs LFA rodsteru

    Visu laiku jaudīgākais un ātrākais Lexus, proti, modelis LFA, tiks izlaists tikai 500 eksemplāros. Iespējams, tikpat lielā skaitā tiks ražots arī LFA rodsters, kura konceptuālo versiju japāņi parādīja 2008. gada Detroitas auto šovā. Kā vēsta Automotive News, Lexus LFA vaļējā versija pārdošanā nonāks ne ātrāk kā gadu pēc tam kā tiks uzbūvēta pēdējā no ieplānotajām 500 kupejām. Tātad
    planētas turīgākajiem Lexus faniem vēl ir vismaz trīs gadi laika, lai apsvērtu un izsvērtu rodstera iegādi. Kas zina, iespējams, starp vaļējā auto pircējiem atkal pavīdēs Perisa Hiltone, kuras rīcībā patlaban jau ir 560 zirgspēkus spēcīgā japāņu kupeja.
    Vienlaicīgi tiek ziņots, ka no Lexus inženieru dienaskārtības ir izņemts septiņvietīga krosovera projekts, turpretim Toyota Land Cruiser radinieki, modeļi GX un LX, joprojām tiek attīstīti un tiks ražoti arī turpmāk, bet jauns RX gaidāms 2014. gada sākumā.
    Tāpat var atzīmēt, ka jauns GS sedans ir ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Ziņas Skatīts: 756 Pievienoja: Dragreiss Datums: 10.08.11 20:59
    Komentāri (0)

    Pilsētas Audi diviem cilvēkiem

    Savulaik Volkswagen radīja 1 litra automobili, kurā bija paredzētas sēdvietas diviem pasažieriem vienam aiz otra. Jaunākajā 1 litra mašīnas evolūcijas pakāpē - Volkswagen XL1 - aizmugurējā sēdvieta ir mazliet pacelta uz priekšu un uz sāniem, taču joprojām neatrodas īsti blakus vadītāja sēdeklim. Tagad līdzīgi 1+1 sēdvietu koncepcijas auto izgatavojis Audi. Tas ir konceptauto Urban Concept, ko Audi plašākam interesentu lokam parādīs Frankfurtes auto šovā
    pēc nedaudz vairāk kā mēneša - septembra vidū. Tas ir auto ar šauru virsbūvi, ārpus virsbūves gabarītiem izbīdītiem 21 collu riteņiem un uz aizmuguri atbīdāmu kupolu, kas ļauj abiem pasažieriem iekāpt salonā pār sānu apmalēm.

    Maksimāla efektivitāte

    ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Ziņas Skatīts: 756 Pievienoja: Dragreiss Datums: 10.08.11 14:00
    Komentāri (0)

    « 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 »