Tavs profils
Viesis

Ziņas:

Grupa:
Viesis

Viesi, mēs tevi priecājamies redzēt! Lūdzu reģistrējies vai ienāc kā lietotājs, lai pilnvērtība izmantotu saita dotās iespējas!

Aptauja
Apmeklē video sadaļu?

Rezultāti Arhīvs
Visas atbildes: 6
Gadījuma bilde
Pēdējās foruma tēmas
  • discount gucci handbags http://www.flamebags.com/ (8)
  • ハミルトン 時計 (1)
  • chloe handbags http://www.flamebags.com/ (3)
  • Помогу покончить жизнь самоубийством (совершить суицид). (0)
  • Sistēma, ko daudzi uzskata par sviestu ! (164)
  • Pēdējie komentāri




    Lēna interneta pieslēguma lietotāji - uzgaidiet, kamēr ieladējas "reģistrācijas" lauks līdz galam dento

    Pēdējie 10  reģistrējušies
  • vkcamfake3
  • HarryChize
  • ElijahShony
  • Zacherykef
  • HenryJuile
  • Natashatrive
  • Matthewmox
  • Chesterneway
  • Williamclodo
  • Roberttut
  • Sadarbība



    on-line.lv
    www.BANER.lv
    www.BANNERI.lv
    EASY.LV Interneta resursu reitings 
    Latvijas Reitingi

    Mūsu banneri:





    Info
    Forumā var postot bez reģistrēšanās! Neatbalstam IE pārlūkprogrammu

    Iesaki


    Jaunumi
    Sākums » Ierakstu arhīvs
    Šo piektdien (19.09.12) Biķerniekos SABI Streetstock treniņš NR.6

    Tiekamies Biķerniekos SABI Streetstock superlap un dragreisa treniņā. Superlap treniņš no 19:30 līdz 20:50, dragreisa treniņš – no 21:00 līdz 22:30. Ieeja no plkst. 19:00 pa 5. vārtiem.

    Reģistrācijas kārtība paliek tāda pati kā iepriekš. Dalībniekiem, kuri treniņam būs pieteikušies precīzi aizpildot reģistrācijas formu līdz piektdienas pl. 14.00, dalības maksa dragreisa treniņam ir Ls 2, superlap treniņam Ls 6. Piesakoties treniņam uz vietas dalības maksa ir Ls 10 par abām disciplīnām.

    Ieejas maksa visiem skatītājiem nemainīgi paliek Ls 2 no cilvēka. Par ieeju jānorēķinās skaidrā naudā konkrētās piektdienas vakarā pie kases (pie ieejas trases teritorijā). Skatītāji ar savām automašīnām trases teritorijā drīkst iebraukt tikai pēc 21:00, kad beidzies superlap treniņš. Auto caurlaide ir obligāta (cena Ls 3)!

    Jau sākot ar pirmo treniņu visiem (arī dalībniekiem), kas vēlas trases teritorijā iebraukt ar savu automašīnu, jāiegādājas 2012. gada sezonas auto caurlaide, kas maksā Ls 3. Tiem dalībniekiem un skatītājiem, kuri uz savām automašīnām saglabājuši auto caurlaidi no iepriekšējām sezonām, piedāvājam iegādāties jaunu auto caurlaidi ar 50% atlaidi (Ls 1,50). Alternatīva sezonas auto caurlaidēm ir maksa par vienreizēju iebraukšanu treniņa norises vietā ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Pasākumi Skatīts: 3924 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.09.12 22:13
    Komentāri (1)

    NEZ PRO drifta treniņi, Ginesa rekords un parādes brauciens
    Kategorija: Drifts Skatīts: 1543 Pievienoja: Dragreiss Datums: 08.09.12 09:46
    Komentāri (0)

    8 Septembrī Biķerniekus satricinās grandiozais NEZ PRO drifta čempionāts

    Ar joni Rīgai tuvojas šī gada skaļākās un iespaidīgākās drifta
    sacensības Baltijā – Ziemeļeiropas (NEZ) PRO drifta čempionāts. 8.
    septembrī ātrajā Biķernieku trasē vairāk nekā 45 dalībnieki no septiņām
    valstīm sacentīsies par labākā Ziemeļeiropas drifta pilota titulu un
    6000 eiro lielu balvu fondu.
    Šobrīd septembrī notiekošajām sacensībām reģistrējušies jau 40 dalībnieki – uz starta stāsies labākie Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas,
    Krievijas, Norvēģijas, Lietuvas, Somijas un Zviedrijas drifteri. To
    starpā būs arī labākie Latvijas piloti kā Gvido Elksnis un Kristaps
    Blušs, par skatītāju favorītu kļuvušais Teemu Peltola ar 123. virsbūves
    Mersedes dīzeli universālu, kā arī daudzi vēl Latvijā neredzēti braucēji
    ar košiem un kūpošiem automobiļiem. Ar reģistrētajiem dalībniekiem,
    kuru skaits arvien pieaug, var iepazīties ŠEIT.


    Ziemeļeiropas zonas (NEZ) PRO drifta čempionāts pagājušajā gadā
    Biķerniekos risinājās kā atse ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Drifts Skatīts: 3306 Pievienoja: Dragreiss Datums: 22.08.12 15:19
    Komentāri (0)

    Baltijas ātrākie dragsteri un motocikli lielajā sezonas noslēgumā BRIDGESTONE Dragrace Cup 2. septembrī Biķerniekos
    Septembra pirmajā svētdienā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks sezonas lielākais un ātrākais autosporta pasākums – Latvijas un Igaunijas dragreisa sezonas fināls „BRIDGESTONE Dragrace Cup 2012”, kurā tiksies Baltijas ātrākie dragsteri un motocikli.

    2. septembrī Biķernieku trasē pulcēsies visi ātrāko Baltijas automašīnu īpašnieki, jo vienlaicīgi notiks Latvijas un Igaunijas Dragreisa un Moto Dragreisa Čempionātu finālsacensības. Skatītājus priecēs īpaša sacensību dalībnieku parāde, BRIDGESTONE drifta šovs un Glamorous karsējmeitenes, bet sacensību izskaņā notiks tradicionālais „Rubbers” riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētāju ar savām ovācijām noteiks fani. Ātrākā motocikla īpašniekam īpašs uzvarētāja kauss no sacensību organizatora – reklāmas aģentūras „Auzas Tautumeita”, visiem skolēniem dāvana „Pērnes” kartupeļu plāksnītes, bet dzirkstošo vīnu uzsauc „Alita”!
    Biļetes jau tagad variet iegādāties „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, DUS „Statoil”, kā arī www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena iepriekšpārdošanā ir LVL 5,00 (līdz 15. augustam), bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 7 līdz 14 gadiem (uzrādot skolēna apliecību) – LVL 2,00.
    Mediju pārstāvjiem, kuri vēlas akreditēties Latvijas un Igaunijas Dragreisa čempionātu finālposmam, ir iespēja pieteikties akreditācijai, sūtot savu pieteikumu uz e-pasta adresi respektauto@inbox.lv. Visa informācija par pasākumu www.forsaza.lv, Latvijas Dragreisa Čempi ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Pasākumi Skatīts: 1293 Pievienoja: Dragreiss Datums: 14.08.12 13:24
    Komentāri (0)

    Augusta vidū Biķerniekos risināsies ātruma svētki

    17.-18. augustā Biķernieku trasē risināsies šī gada vērienīgākas autošosejas sacensības Baltijā – "Riga Summer Race 2012". Šajā ātruma festivālā trasē redzēsim ne vien Baltijas ātrākos autošosejas pilotus, bet arī vairākus vadošos Latvijas drifterus, kuri skatītājus priecēs ar atraktīvu šovu. Sacīkstēs tiks aizvadīti Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltijas autošosejas posmi, kas nozīmē, ka trasē būs redzama liela automašīnu daudzveidība un aizraujošas cīņas. Visos čempionātos sezona lēnām tuvojas noslēgumam, tādēļ cīņas, konflikti un kontakti starp braucējiem neizpaliks.

    Latvijas čempionātā startēs Nacionālā klase ar desmit uzvaru kārojošiem sportistiem, Baltijas čempionātu ar 15 pilotiem pārstāvēs Kumho Challenge, no Igaunijas ieradīsies vismaz 15 BMW 325 klases piloti, tāpat savas cīņas aizvadīs Lietuvas čempionāta braucēji, savukārt ātrākās Baltic GT ieskaites automašīnas sacentīsies par "Riga Summer Race" k ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Pasākumi Skatīts: 1427 Pievienoja: Dragreiss Datums: 14.08.12 12:50
    Komentāri (0)

    Drifta kauss 4. posms 11. augustā Biķerniekos

    Pēc ilgākas atelpas Biķerniekos atkal atgriežas Drifts, šoreiz Biķernieku sporta bāzes lielajā trasē notiks jau ceturtais Lāčplēša alus Latvijas Drifta kausa posms.

    Atšķirībā no citiem posmiem, šoreiz organizatori dod vienreizēju iespēju- atvērtais dalībnieku parks visiem, tātad šoreiz iegādājoties biļeti, kuras cena ir 5 Ls, jebkurš varēs tikt gan dalībnieku parkā, gan skatīties no tribīnēm. Šāda iespēja tiek piedāvāta pirmo reizi, tāpēc arī gatavojaties vasaras drifta ballītei.
    11.augustā uz starta redzēsim vēl vairāk sportistus it sevišķi ProAm klasē, jo beidzot daudzi sportisti ir sagatavojuši savus auto līdz galam.

    Arī šoreiz 2 tandēmu sesijas, jauna trases konfigurācija, Street un ProAm klases, tā kā šis būs jau ceturtais posms, tad vēl aktīvāk notiks cīņa starp dalībniekiem, sagaidāmas spraigas cīņas, daudz dūmu un, protams, lieliska iespēja kā pavadīt 6dienu.

    ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Drifts Skatīts: 1351 Pievienoja: Dragreiss Datums: 10.08.12 13:03
    Komentāri (0)

    PRO DRIFTS DAUGAVPILĪ 14.07.2012

    Pēc veiksmīgi aizvadītā posma pagājušogad, arī šovasar, jau 14.jūlijā visiem Latgales reģiona iedzīvotājiem tiek dota lieliska iespēja- Drifts atkal Daugavpilī.
    Jau 14. jūlijā Daugavpils kartodromā „Blāzma”, Linginišķi, sabrauks visi spēcīgākie Latvijas drifteri, lai cīnītos par vietām 3 ieskaites klasēs:


    • Lāčplēša alus Latvijas Drifta kausa 3.posms ar Street un ProAm klasēm
    • Latvijas Drifta čempionāta 2.posms ar PRO klases ieskaiti, kur uz starta redzēsim gan divkārtējo Latvijas drifta čempionu Jāni Eglīti, gan visus pārējos PRO klases braucējus, kas veiksmīgi sevi pieteica un parādīja pirmajā LDČ posmā Rīgā

    Vismaz 40 dalībnieku, spēcīgākās drifta automašīnas, daudz dūmu, nebijušas trases konfigurācijas un daudz, jo daudz pārsteigumu.

    Organizatori aicina droši sacensībām pietiekties arī jaunos ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Drifts Skatīts: 3257 Pievienoja: Dragreiss Datums: 28.06.12 13:24
    Komentāri (0)

    Šo piektdien (8.06.12) Biķerniekos SABI Streetstock treniņš

    Tiekamies Biķerniekos SABI Streetstock superlap un dragreisa treniņā. Superlap treniņš no 19:30 līdz 20:50, dragreisa treniņš – no 21:00 līdz 22:30. Ieeja no plkst. 19:00 pa 5. vārtiem.

    Reģistrācijas kārtība paliek tāda pati kā pagājušajā sezonā. Dalībniekiem, kuri treniņam būs pieteikušies precīzi aizpildot reģistrācijas formu līdz piektdienas pl. 14.00, dalības maksa dragreisa treniņam ir Ls 2, superlap treniņam Ls 6. Piesakoties treniņam uz vietas dalības maksa ir Ls 10 par abām disciplīnām.

    Ieejas maksa visiem skatītājiem nemainīgi paliek Ls 2 no cilvēka. Par ieeju jānorēķinās skaidrā naudā konkrētās piektdienas vakarā pie kases (pie ieejas trases teritorijā). Skatītāji ar savām automašīnām trases teritorijā drīkst iebraukt tikai pēc 21:00, kad beidzies superlap treniņš. Auto caurlaide ir obligāta (cena Ls 3)!

    Jau sākot ar pirmo treniņu visiem (arī dalībniekiem), kas vēlas trases teritorijā iebraukt ar savu automašīnu, jāiegādājas 2012. gada sezonas auto caurlaide, kas maksā Ls 3. Tiem dalībniekiem un skatītājiem, kuri uz savām automašīnām saglabājuši auto caurlaidi no iepriekšējām sezonām, ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Pasākumi Skatīts: 3348 Pievienoja: Dragreiss Datums: 07.06.12 12:29
    Komentāri (1)

    Austrumeiropas Pro drifta čempionāts atkal Rīgā

    Šā gada 16. jūnijā, Rīgā, Biķernieku sporta kompleksā notiks Austrumeiropas Pro Drifta čempionāta (EEDC) 2. posms un Latvijas PRO drifta čempionāta 1. posms, kas būs vienas no šīs sezonas vērienīgākajām PRO drifta sacensības Baltijā.

    EEDC 2012. gada sezonas 1. posms jau ir aizvadīts, tas norisinājās 2-3. jūnijā Minskā, kurā uzvaru guva Ukrainas sportists Dmitrijs Iļjuks, šobrīd visi sportisti nopietni gatavojas

    otrajam EEDC posmam Rīgā.
    ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Drifts Skatīts: 1310 Pievienoja: Dragreiss Datums: 07.06.12 12:09
    Komentāri (0)

    Rīga startē ikgadējais Starptautiskais Žurnālistu rallijs

    Vakar no rīta Rīgas Rātslaukumā tika dots starts s17. Starptautiskajam Žurnālistu rallijam, kas pirmo reizi viesojas Latvijā. Dalībnieku vidū ir žurnālisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas, Polijas un Krievijas – kopumā uz uz starta stāsies 47 ekipāžas, kas ir jauns šī rallija dalībnieku skaita rekords.
    Divu dienu laikā žurnālistiem būs jāveic vairāk nekā 430 km garš maršruts, kas sāksies Rīgā un noslēgsies Plateļai, Lietuvā.
    Kopumā sporta klases dalībniekiem būs jāveic 14 ātrumposmi.
    Pirmie ātrumposmi notiks Biķernieku trasē. Tiem sekos ātrumposmi sporta kompleksā "333" un "Amoplant" teritorijā, Jelgavā. Otrās rallija dienas ātrumposmi notiks Lietuvā.
    Kategorija: Rallijs Skatīts: 1112 Pievienoja: Dragreiss Datums: 02.06.12 12:21
    Komentāri (0)

    « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 13 14 »