Tavs profils
Viesis

Ziņas:

Grupa:
Viesis

Viesi, mēs tevi priecājamies redzēt! Lūdzu reģistrējies vai ienāc kā lietotājs, lai pilnvērtība izmantotu saita dotās iespējas!

Aptauja
Apmeklē video sadaļu?

Rezultāti Arhīvs
Visas atbildes: 6
Gadījuma bilde
Pēdējās foruma tēmas
  • discount gucci handbags http://www.flamebags.com/ (8)
  • ハミルトン 時計 (1)
  • chloe handbags http://www.flamebags.com/ (3)
  • Помогу покончить жизнь самоубийством (совершить суицид). (0)
  • Sistēma, ko daudzi uzskata par sviestu ! (164)
  • Pēdējie komentāri




    Lēna interneta pieslēguma lietotāji - uzgaidiet, kamēr ieladējas "reģistrācijas" lauks līdz galam dento

    Pēdējie 10  reģistrējušies
  • vkcamfake3
  • HarryChize
  • ElijahShony
  • Zacherykef
  • HenryJuile
  • Natashatrive
  • Matthewmox
  • Chesterneway
  • Williamclodo
  • Roberttut
  • Sadarbība



    on-line.lv
    www.BANER.lv
    www.BANNERI.lv
    EASY.LV Interneta resursu reitings 
    Latvijas Reitingi

    Mūsu banneri:





    Info
    Forumā var postot bez reģistrēšanās! Neatbalstam IE pārlūkprogrammu

    Iesaki


    Jaunumi
    Sākums » Ierakstu arhīvs
    Mehu dienas 2012

    Jelgavā viens no spilgtākajiem pavasara vēstnešiem ir Latvijas Lauksaimniecības universitātes Tehniskās fakultātes studentu pašpārvaldes rīkotais ikgadējais pasākums – Mehu dienas, kas notiek pateicoties DB Schenker un daudziem citiem uzņēmumiem, kuros strādā vai tos vada fakultātes absolventi - Mehi.
    Svētki notiks turpat - atpūtas kompleksā „Rullītis” un šoreiz ilgāk nekā iepriekš – trīs dienas, dodot lielāku iespēju jebkuram interesentam saprast cik liela nozīme mūsdienās ir inženierzinātnēm un iespējai tās apgūt tepat Jelgavā. Arī šoreiz Tehniskās fakultātes pieci institūti ir sarūpējuši izglītojošus pārbaudījums, kuros piedalīties varēs ikviens interesents, gūstot priekštatu par Mehu studiju procesa norisi.
    Pasākuma dienās notiks mini dragreiss, drifts, ātrumaplis un vēl iepriekš nebijis jaunums – brīvdabas kino.
     
    Sīkāku informāciju var iegūt, apmeklējot mūsu mājas lapu – www.mehiem.lv.

    Kategorija: Pasākumi Skatīts: 844 Pievienoja: Dragreiss Datums: 16.04.12 18:55
    Komentāri (0)

    Sabi Streetstock sezonas atklāšana

    Šogad SABI rīkos 8 treniņus Biķernieku Kompleksajā sporta bāzē. Lietus gadījumā treniņš tiks atcelts, par to tiks paziņots www.sabi.lv līdz konkrētās piektdienas plkst. 16:00.
    Treniņu datumi:


    • 2012. gada 20. aprīlis
    • 2012. gada 27. aprīlis 
    • 2012. gada 18. maijs 
    • 2012. gada 8. jūnijs 
    • 2012. gada 29. jūnijs 
    • 2012. gada 10. augusts
    • 2012. gada 21. septembris
    • 2012. gada 5. oktobris

    Šajā sezonā ir izmainīts treniņu garums – tas tiek saīsināts par stundu. Turpmāk treniņi sāksies 19:30 (reģistrācija no 19:00) un beigsies 22:30. 

    Šosezon rīkosim tikai dragrei

    Kategorija: Dragreiss Skatīts: 1055 Pievienoja: Dragreiss Datums: 14.04.12 23:55
    Komentāri (0)

    DISCOMANIA Drag Meeting 2012 - 22. aprīlī
    «DISCOMANIA Drag Meeting 2012» - 22. aprīlī



    22. aprīlī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks Latvijas Dragreisa čempionāta pirmais posms «DISCOMANIA Drag Meeting 2012», kas vienlaikus būs arī Biķernieku trases atklāšanas pasākums. Sacensībās varēsim skatīt gan Baltijas ātrākos dragreisa auto, gan drifta meistaru šovu, kā arī notiks vēl neredzēta sacensība – Dragreisa čempionu spēkratus trasē izaicinās radio vadāmie Offroad modeļi.

    Autosporta sezonas atklāšanas svētki «DISCOMANIA Drag Meeting 2012», kā jau ierasts, notiks aprīļa nogalē, un skatītājus priecēs gan krāšņi šovi, gan jautras atrakcijas visai ģimenei, kā arī notiks vēl neredzēta sacīkste – dragreisa čempionus 201 metra garajā trasē izaicinās gandrīz vai rotaļu mašīnas – radio vadāmie Offroad modeļi, kuru konstruktori ir pārliecināti, ka ātrumā pārspēs 1000 zirgspēku sacīkšu automašīnas! Jāpiebilst, ka «RcOffroad» sacensībās piedalās 1/5 izmēra benzīna, 1/8 izmēra Nitro un Elektro klases modeļi. «RcOffroad» modeļi sacensību režīmā attīsta ātrumu līdz 60-70km/h, kas tiek sasniegts nieka 3-4 sekundēs, informēja projekta vadītāja Ilze Fridrihsone.



    Kategorija: Dragreiss Skatīts: 1167 Pievienoja: Dragreiss Datums: 05.04.12 18:20
    Komentāri (0)

    Folkreiss Vecpils autotrasē 21.janvārī


    2012. gada pirmā autokrosa un folkreisa sacīkste, kas paredzēta 21. janvārī, šķiet, notiks, vismaz šā brīža laika prognozes sola salu nākamās nedēļas nogalē. Šobrīd tiek pieņemti pieteikumi šai sacīkstei, bet pieteikumu pieņemšanas termiņš noslēgsies nākamās nedēļas otrdienā – 17. janvārī.
    Lai gan pašlaik pieteikušies 13 folkreisa un trīs krosa braucēji, tas ne tuvu nav galīgais dalībnieku skaits, vismaz spriežot pēc „runām tautā”.

    Kategorija: Dažādi autosporti Skatīts: 1020 Pievienoja: Dragreiss Datums: 15.01.12 20:13
    Komentāri (0)

    Drifta sezonas noslēgums


    Drifta sezonas noslēgums ir pienācis. Jau 9.oktobrī Biķerniekos Drifta sezonas noslēgums un arī Biķernieku trases vasaras sezonas noslēgums. Drifta sezona šogad tiks noslēgta ar Latvijas Drifta Kausa 5.posmu- tātad uz starta šoreiz redzēsim gan street klases braucējus, gan Pro amatierus, kas visu sezonu ir pārsteiguši ar lielo dalībnieku skaitu.

    Sezonas noslēgumā sagaidāms liels dalībnieku skaits, kā arī katram street braucējam un jaunajam interesentam lieliska iespēja izmēģināt spēkus tieši sezonas noslēdzošajās sacensībās.

    Pro amatieru rindās būs ļoti aizraujošas cīņas, un interesanti pārsteigumi, jo šajā ieskaites klasē redzēsiet arī daudz Pro klases mašīnas, un būs īpašs pārsteigums, vienai no PRO skatītāju iemīļotākajām mašīnām šīs būs pēdējās sacensības.

    Sacensības sāksies 14:00, ieeja pasākumā no 13:00. Esiet gatavi karstām cīņām un daudz dūmiem. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 19:00.

    Šīs sacensības būs noslēdzošās sezonā, tādejādi tiks sadalīts kopvērtējuma pjedestāls. Pagaidām neko noteikt nav iespējams, jo par goda pjedestālu cīnās vairāki sportisti, un visizšķirošākās cīņas ir abās ieskaites starp 2 līdz 4 vietu.

    ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Drifts Skatīts: 831 Pievienoja: Dragreiss Datums: 01.10.11 19:45
    Komentāri (0)

    NEZ drifta čempionāts
    Gatavojamies- pirmo reizi Rīgā, 10.septembrī - Ziemeļeiropas zonas (NEZ) Pro drifta čempionāts

    10. septembrī Biķerniekos pirmo reizi notiks viens no lielākajiem Pro drifta pasākumiem Latvijā – Ziemeļeiropas Zonas drifta čempionāts. Savu dalību sacensībām pieteikuši vairāki sportisti no Somijas, Zviedrijas, Lietuvas, Igaunijas, Norvēģijas u.c. Tik sīvas drifta cīņas vēl nebūsiet redzējuši, jo pirmo reizi Latvijā balvu fonds ir 10'000$, kurus pirmo 3 vietu ieguvēji sadalīs savā starpā.

    10.septembrī turpat Biķerniekos noskaidrosies arī Latvijas Drifta čempionāta vietu sadalījums sezonā, jo papildus NEZ Pro drifta čempionāta ieskaitei, par punktiem Latvijas čempionātā cīnīsies arī Latvijas sportisti. Pro klasi pārstāvēs vismaz 17 sportisti no Latvijas, pārsteigumus sola gan Latvijas Drifta pirmais čempions Gvido Elksnis, gan viens no viņa sīvākajiem konkurentiem pirmajos gados Ervins Ērglis.
    Un protams, jāpiemin, ka šis būs noslēdzošais posms PRO klasei Latvijas čempionātā.

    Lai varētu sekot jaunākajiem notikumiem iesākam apmeklēt gan oficiālo pasākuma mājas lapu www.nezdrift.com, kura katru dienu papildinās ar jauniem sportistiem, kuri piesaka savu dalību pasākumā, gan arī oficiālo pasākuma facebook lapu, kur iespējams sekot līdzi jaunākajai informācijai un aktualitātēm.

    Organizatori sola spraigas cīņas, skatītāju ērtībai- ekrānu, un vēl daudz pārsteigumus, kā arī parādi pa Rīgas ie ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Drifts Skatīts: 831 Pievienoja: Dragreiss Datums: 09.09.11 17:44
    Komentāri (0)

    Dragreiss Kazrunģīs 27.08.11

    Jau šo sestdien dragreiss Kazrunģi pulksten 17:00.

    Kategorija: Dragreiss Skatīts: 1607 Pievienoja: Dragreiss Datums: 26.08.11 22:57
    Komentāri (0)

    Visiem bezceļa cienītājiem - Nissan Klaperjaht 2011
    Visiem bezceļa cienītājiem - Nissan Klaperjaht 2011 -
      jau šajā nedēļas nogalē - Igaunijā!
    Tiekamies!


    Kategorija: Pasākumi Skatīts: 816 Pievienoja: Dragreiss Datums: 23.08.11 15:15
    Komentāri (0)

    Pēc „Lõuna-Eesti” rallija pirmās dienas Vorobjovs/Zicāns trešie

    Pēc Igaunijas „Lõuna-Eesti” rallija pirmās dienas vadībā atrodas igauņa Raula Jētsa ekipāža, kas par 8,7 sekundēm apsteidz Kaspara Koitlas ekipāžu, bet par 15 sekundēm - Jāni Vorobjovu/Guntaru Zicānu. Šodien sportistiem bija jāaizvada tikai trīs posmi. Rallijam no Latvijas pieteicās trīs ekipāžas.

    Visos trijos posmos ātrākā bija Grosa ekipāža, taču, kā portālam „Go4speed” atzina Guntars Zicāns, tad ekipāžai bija kaut kādas problēmas ar automašīnu, kā rezultātā tā dienas beigās par kavējumu saņēma divu minūšu sodu, kas ekipāžu no pirmās vietas kopvērtējumā atmeta uz 51. pozīciju.

    Līdz ar to pēc pirmās dienas jeb nobrauktiem 20 kilometriem vadībā atrodas Jētsa ekipāža. 8,7 sekundes viņiem zaudē Koitla, bet 15 sekundes atpaliek Vorobjovs/Zicāns. Kā portālam atzina Zicāns, tad ekipāža pirmos trīs posmus brauca sava tempā. Ar automašīnu nekādu problēmu neesot, vienīgi pašiem esot nelielas veselības problēmas – ir noķerts kaut kāds vīruss, kas nedaudz apgrūtina braukšanu gan Jānim, gan stenogrammas lasīšanu Guntaram.

    ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Rallijs Skatīts: 1032 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 17:03
    Komentāri (0)

    'Lõuna-Eesti Ralli 2011' piedalīsies trīs Latvijas ekipāžas

    Kārtējā Igaunijas rallija čempionāta posmā, "Lõuna-Eesti Ralli 2011", no 69 pieteiktajām ekipāžām trīs pārstāvēs Latviju, liecina sacensību informācija.
    Augstais trešais starta numurs piešķirts Jānim Vorobjovam/Guntaram Zicānam ("Mitsubishi Lancer EvoX"), kuri šogad pretendē uz Igaunijas čempionu titulu N4 klasē.
    Otrais starta numurs ir mājiniekiem Kasparam Koitlam/Andresam Otsam ("Mitsubishi Lancer Evo IX"),
    kuri N4 klases
    kopvērtējumā apsteidz Vorobjovu par deviņiem punktiem. Pirmais trasē dosies Georgs Gross ar "Ford Focus WRC".

    E12 klasi šajās sacensībās pārstāvēs Valts Zvaigzne/Mārtiņš Ozoliņš ("Mitsubishi Lancer EvoI ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 1026 Pievienoja: Dragreiss Datums: 20.08.11 16:57
    Komentāri (0)

    « 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 13 14 »