Tavs profils
Viesis

Ziņas:

Grupa:
Viesis

Viesi, mēs tevi priecājamies redzēt! Lūdzu reģistrējies vai ienāc kā lietotājs, lai pilnvērtība izmantotu saita dotās iespējas!

Aptauja
Patīk jaunā video sadaļa?

Rezultāti Arhīvs
Visas atbildes: 8
Gadījuma bilde
Pēdējās foruma tēmas
  • discount gucci handbags http://www.flamebags.com/ (8)
  • ハミルトン 時計 (1)
  • chloe handbags http://www.flamebags.com/ (3)
  • Помогу покончить жизнь самоубийством (совершить суицид). (0)
  • Sistēma, ko daudzi uzskata par sviestu ! (164)
  • Pēdējie komentāri




    Lēna interneta pieslēguma lietotāji - uzgaidiet, kamēr ieladējas "reģistrācijas" lauks līdz galam dento

    Pēdējie 10  reģistrējušies
  • vkcamfake3
  • HarryChize
  • ElijahShony
  • Zacherykef
  • HenryJuile
  • Natashatrive
  • Matthewmox
  • Chesterneway
  • Williamclodo
  • Roberttut
  • Sadarbība



    on-line.lv
    www.BANER.lv
    www.BANNERI.lv
    EASY.LV Interneta resursu reitings 
    Latvijas Reitingi

    Mūsu banneri:





    Info
    Forumā var postot bez reģistrēšanās! Neatbalstam IE pārlūkprogrammu

    Iesaki


    Jaunumi
    Sākums » 2011 » Augusts » 19
    Vācijas WRC rallija treniņos ātrākais Ožjē
    Jau šodien tiks dots starts Vācijas WRC posmam. Šodien, lai labāk sagatavotos rallijam, tika aizvadīti treniņbraucieni, kuros ātrākais bija "Citroen" komandas pilots Sebastjans Ožjē.Neskatoties uz šodien uzrādīto ātrāko laiku, 27 gadus vecais pilots atzina, ka tas nenozīmē, ka viņš būs tikpat ātrs arī rallijā. ''Sajūtas ar mašīnu ir labas, taču tas neko nenozīmē, jo tie ir tikai treniņi,'' pēc treniņiem teica Sebastjans Ožjē. Otrais, komandas biedram zaudējot 1,4
    sekundes, bija Lēbs, kurš šeit jau uzvarējis pēdējos astoņus gadus pēc kārtas. ''Mēs braucām tikai ar cietā sastāva riepām. Esam apmierināti, taču ''Ford'' ir ļoti iespaidīgi – vienu brīdi Miko Hirvonens bija ātrāks par mums,'' saka Sebastjans Lēbs.

    Dalīta otrā vieta šīs dienas treniņos bija Hirvonenam. ''Mašīna jūtas labi un arī vadāmība ir patīkama. Rīt brauksim, cik ātri vien varēsim,'' tā Miko Hirvonens. No ''Mini'' komandas braucējiem vislabāk klājās Krisam Mīkem, kuram astotais rezultāts. Kā pēc treniņiem atzina Mīke, tad mašīna un sajūtas pirms rallija esot lieliskas.

    ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 834 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 18:43
    Komentāri (0)

    Lexus CT 200h novērtēts ar piecām zvaigznēm Euro NCAP testos

    Lexus zīmola pirmais hečbeks - hibrīdauto CT 200h - pēc jaunāko EuroNCAP drošības testu rezultātu apkopošanas ir ierindots starp drošākajiem auto kompaktklasē. Jaunā EuroNCAP vērtēšanas programma sastāv no četrām drošības jomām - pieaugušo, bērnu, gājēju un jaunieviestās jomas - drošības palīgsistēmas. Testos tiek vērtēta izvairīšanās no sadursmes un sadursmes seku mazināšanas funkcijas, piemēram, atgādinājums par drošības jostu
    piesprādzēšanu, kā arī ESP un ātruma ierobežotājs, līdz ar to sasniegt piecu zvaigžņu vērtējumu ar katru gadu kļūst aizvien grūtāk.
    Lexus CT 200h rezultāti: 94% pieaugušo drošībā, 84% bērnu drošībā, 55% gājēju drošībā un 86% drošības palīgsistēmās.
    Komentējot iegūto rezultātu pieaugušo drošības jomā, Euro NCAP uzsvēra maksimālo punktu skaitu, ko CT 200h saņēma testa sadursmē ar sānu barjeru, aizsardzību, ko nodrošina vadītāja un priekšējā pasažiera ceļgalu drošības spilveni, kā arī augsto aizsardzības līmeni pret kakla skriemeļu traumām, kas panākts ar otrās paaudzes WIL (kakla skriemeļu traumu samazināšanas ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Ziņas Skatīts: 680 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 18:17
    Komentāri (0)

    Mašīnas, kurām nevajag benzīnu

    Jau pavisam drīz – pēc pieciem līdz septiņiem gadiem – pa Rīgas ielām varētu sākt kursēt ar ūdeņradi darbināmi autobusi un automašīnas. Tā intervijā portālam TVNET saka Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūta Ūdeņraža un gāzu sensoru laboratorijas vadošā pētniece Līga Grīnberga. Viņa akcentē, ka Latvijai vajadzētu izmantot Eiropas Savienības piedāvātās iespējas šai jomā. Savukārt pašvaldība ir citās domās un norāda uz šādu auto dārdzību. Jau iepriekš tika Latvijai piedāvātas iespējas piedalīties ūdeņraža degvielas
    demonstrāciju autobusu izmantošanai Rīgas ielās. Šo projektu iniciēja kompānija HydroThane no Antverpenes, Beļģija.

    Izmantotu sabiedriskajā transportā un atkritumu pārvadātājos

    Galvenā ideja bija "pieradināt" cilvēkus pie ūdeņraža izmantošanas, sajaucot to ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Ziņas Skatīts: 808 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 17:58
    Komentāri (0)

    Pirmā iepazīšanās ar Seat Leon Copa

    Seat Leon mēdz dēvēt par spāņu Golfu un taisnība vien ir, jo modelis tiek būvēts uz tās pašas šasijas, uz kā Volkswagen bestsellers un Škoda Octavia. Tomēr no Octavia un Golf spāņu auto atšķiras ar izteikti itālisku dizainu, ko savulaik arī zīmējis itālis - Valters da Silva, kas patlaban ir visas VW grupas dizaina šefs.
    Seat Leon nupat piedzīvojis feisliftu - tam ir mazliet citādāks
    priekšējās daļas noformējums, jaunas virsbūves krāsas un auto tiek piedāvāts Copa izpildījumā. To gan nevajadzētu jaukt ar visu laiku jaudīgāko Seat Leon Cupra, kam uzstāda 2 litru turbo motoru un Golf R, taču modelis tāpat nedaudz atšķiras no standarta Leon.

    Kā norāda LNT Auto ziņās, faktiski Leon Copa ir bagātīgāk aprīkotā kompaktā modeļa versija, par lētākās komplektācijas cenu. Kur ir āķis? Āķis meklējams zem motora pārsega, proti, Leon Copa var iegādāties tikai ar pašiem mazākajiem un mazāk jaudīgajiem motoriem.

    ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Ziņas Skatīts: 703 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 17:36
    Komentāri (0)

    Rallijā ''Kurzeme 2011" brauks arī WRC akadēmijas līderis Egons Kaurs

    Ātruma festivālam - rallijam "Kurzeme 2011" oficiālais starts tiks dots jau pēc deviņām dienām un tad cīņas par noskatītajiem tituliem sāks Latvijas, Baltijas, tuvāko kaimiņvalstu un arī citu zemju ātrākie rallija braucēji, kas sevi pasaulē pierādījuši kā labākie un ātrākie.
    Viņu vidū būs soms Jāri Ketomā, kurš pēc šā gada pasaules autorallija čempionāta posma - Somijas rallija - pirmā ātrumposma bija kopvērtējuma līderis, igaunis Egons Kaurs,
    kurš patlaban ir WRC akadēmijas kopvērtējuma līderis ar trim
    uzvarām trīs aizvadītajos posmos, kā arī pašmāju Andis Neikšāns, kurš Somijas rallijā izcīnīja uzvaru N4 klasē un patlaban ir arī Latvijas čempionāta līderis.

    Jāri Ketomā Latvijas ceļi nebūt nav sveši, jo viņš mūsu pusē startējis jau iepriekš četras reizes, turklāt ar ievērības cienīgiem panākumiem. Un nav pārsteigums, jo Ketomā ir ne tikai viens no Somijas ātrākajiem braucējiem - viņš savas prasmes ir pierādījis arī pasaules līmenī, kad pirms divām nedēļā ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Rallijs Skatīts: 859 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 17:30
    Komentāri (0)

    Latvijas čempions driftā - Jānis Eglīte


    Par šī gada Latvijas čempionu driftā aizvadītajā nedēļas nogalē vienu posmu pirms čempionāta beigām kļuva Jānis Eglīte, vēsta portāls «go4speed.lv».
    «LAK-Y Racing» komandas pārstāvis Eglīte Latvijas Pro drifta čempionāta priekšpēdējā, ceturtajā, posmā, kas risinājās Daugavpils kartodromā «Blāzma», izcīnīja 2. vietu, kamēr uzvaru svinēja viņa komandas biedrs Gatis Lapāns.
    Ar šo otro pozīciju Eglītem bija pietiekami, lai otro gadu pēc kārtas kļūtu par Latvijas čempionu.
    Tikmēr 3. pozīciju Latvijas čempionāta ceturtajā posmā ieņēma Ēriks Ulass.
    «Viss iet kā plānots. Latvijas čempiona tituls jau ir, tagad jācīnās par Austrumeiropas drifta čempionāta (EEDC) uzvarētāja titulu,» pēc aizvadītajām sacensībām izteicās Eglīte.

    Kategorija: Drifts Skatīts: 812 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 17:24
    Komentāri (0)

    BMW parāda i sērijas modeļus

    Gada sākumā Bavārijas motoru rūpnīca prezentēja jaunu, videi draudzīgu auto sēriju i, taču publikai parādīja tikai gaidāmo auto dizaina skices un prototipus. Tagad vācieši oficiāli prezentējuši videi draudzīgo auto ģimenes pirmos pārstāvjus - i3 un i8 - visā to godībā. Gaidāmo i3 un i8 izstrāde vēl ne tuvu nav noslēgusies, tomēr process lieliem soļiem iet uz priekšu, lai 2013. gadā pārdošanā nonāktu i3 - dzīvei pilsētā paredzēts supermini
    elektromobilis ar klasisko piedziņu (agrāk tas bija zināms kā Megacity projekts) -, bet 2014. gadā interesenti varētu sākt lūkot pēc finansēm ielas sporta mašīnas i8 iegādei.

    i3 - mazauto pilsētai

    i3 (pagaidām gan tas oficiāli tiek dēvēts par konceptu) ir auto, kuram paredzēta tikai un vienīgi elektropiedziņa un kurš jau pašā saknē izstrādāts kā pilsētas auto jeb kā personīgā transporta problēmas risinājums lielpilsētās. Auto konstrukcijā izmantotas jaunākās svara taupīšanas tehnoloģijas, kas vienlaikus paaugstina karkasa izt ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Ziņas Skatīts: 689 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 17:17
    Komentāri (0)

    Kupeja plus kabriolets

    Pārdesmit sekundēs auto radikāli maina savu raksturu Pēdējos gados Eiropā nākuši modē tā sauktās kupejas kabrioleta koncepcijas automobiļi. Parasti tie ir uz kompaktās vai mazās klases modeļu bāzes veidoti auto, kuru virsbūve vairāk vai mazāk līdzinās kupejai, bet ar mūsdienīgas automātikas palīdzību šāda braucamrīka jumts pārdesmit sekunžu laikā tiek salocīts un noslēpts bagāžniekā. Šovasar kupeju kabrioletu saimei ir vairāki jaunpienācēji, arī Nissan Micra C+C.
    Latvijas nepastāvīgā un drēgnā klimata dēļ automobiļi ar nolaižamu jumtu jeb kabrioleti uz pašmāju ceļiem sastopami diezgan reti. Šāda tipa mašīnas var uzskatīt par stilīgas izrādīšanās un izpriecu rīku, kurš var pildīt arī kaut cik praktiska transportlīdzekļa funkcijas. Taču līdz ar cieto automātiski saliekamo jumta konstrukciju parādīšanos kabrioletu funkcionālās īpašības ir krietni paaugstinājušās. Cietais jumts ir gan drošāks mūsu kriminogēnajā situācijā, gan izturīgāks mainīgajā ziemā. Tomēr jebkurā gadījumā auto ar noņemamu jumtu izvēlas atraktīvi un dzīvespriecīgi ļaudis, kam auto ir arī svarīgs pašizteiksmes veids.

    ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Ziņas Skatīts: 693 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 12:20
    Komentāri (0)

    BMW kabriolets tagad arī ar dīzeļdzinēju

    Pirmo reizi BMW pastāvēšanas vēsturē tapis šīs markas auto ar kabrioleta tipa virsbūvi un dīzeļdzinēju.
    Kā saka pats ražotājs, "BMW 320 Cd Cabrio" ir lielisks piemērs tam, kā vienā automobilī var savienot eleganci, sportiskumu un ekonomiskumu. Tā jaunais 2 litru četru cilindru motors,
    kas attīsta 150 ZS jaudu un 330 Nm maksimālo griezes momentu, saskaņā ar rūpnīcas datiem iztiek vidēji ar 6,3 litriem dīzeļdegvielas uz 100
    kilometriem nobraukta ceļa un atbilst "Euro4" izplūdes gāzu normām, neskatoties uz to, ka automobilim nav plānots uzstādīt kvēpu filtru. Papildus tam "320 Cd Cabrio" ir diezgan dinamisks: tā maksimālais ātrums ir 211 km/h, bet ieskrējiens līdz 100 kilometriem stundā aizņem 9,7 sekundes. Standarta versijā dzinējs ir sajūgts ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Ziņas Skatīts: 713 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 12:09
    Komentāri (0)

    3.sērijas BMW kupeja-kabriolets tiks prezentēts jau nākamgad

    Saskaņā ar neoficiālu informāciju BMW kupejas-kabrioleta pirmizrāde varētu notikt daudz ātrāk, nekā sākotnēji plānots, proti, auto plašākai publikai varētu tikt parādīts jau nākamā gada Ženēvas auto izstādē, nevis rudenī. Turpretim automobiļa ražošanas sākuma termiņš pagaidām nav mainīts, tā sāksies 2007.gadā.
    Jaunākās spiegu fotogrāfijas apstiprina, ka uz 3.sērijas BMW bāzes konstruētā kupeja-kabriolets būs ar trīs daļās salokāmu metāla jumtu, kura konstrukciju izstrādājis uzņēmums
    "Edscha". Šis uzņēmums bavāriešiem nav svešs, jo piegādā auduma salokamos jumtus modeļiem "Z4", "6-series Cabrio", kā arī pašreizējam 3.sērijas kabrioletam.
    Var atzīmēt, ka kupejai-kabrioletam būs citāds aizmugurējās daļas un sānu paneļu dizaina risinājums, kā arī sānu logiem nebūs rāmju.

    Automobili BMW ražos kādā no savām rūpnīcām. Motoru palete lielā mērā būs tāda pati kā 3.sērijas BMW sedanam, turklāt jau iepriekš tika ziņots, ka vācieši plāno piedāvāt arī kupejas-kabrioleta M ver ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Ziņas Skatīts: 629 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 12:04
    Komentāri (0)

    Jauns ātruma rekords un Streetbike Freestyle šovs Biķerniekos 4. septembrī!

    Latvijas un Igaunijas Dragreisa Čempionātu finālsacensības un lielais sezonas noslēgums „Eparts.lv Dragrace Cup 2011” notiks jau 4. septembrī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē! Pasākumā piedalīsies visi mūsu reģiona līderi – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas ātrākie dragreisa braucēji un motocikli, kā arī sezonas noslēguma sacensības ar iespaidīgu motociklu triku šovu pagodinās daudzkārtējais Ziemeļeiropas un Krievijas streetbike freestyle čempions Jānis Rozītis. Sacensībās jaunu trases rekordu sasniegt
    gatavs arī mūsu valsts ātrākais autosportists Ilmārs Zausajevs ar savu leģendāro CARBON Destroyer, kurš šogad jau pārsniedzis 1200 ZS robežu!
    Lielais dragreisa sezonas noslēgums jau pavisam drīz – septembra pirmajā svētdienā – Biķernieku trasē pulcēs visātrāko Baltijas automašīnu īpašniekus, jo vienlaicīgi notiks Latvijas un Igaunijas Dragreisa un Moto Dragreisa Čempionātu finālsacensības, kā arī svētku skatītājiem un dalībniekiem īpašu motociklu triku šovu dāvinās Ziemeļeiropas Baltijas, Ukrainas, Krievijas, Anglijas un Polijas streetbike freestyle čempions Jānis Rozītis, kurš pārstāv motok ... Lasīt tālāk »
    Kategorija: Dragreiss Skatīts: 990 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 11:55
    Komentāri (0)

    Misters kabriolets

    Šovasar kādu rimtu atvaļinājuma dienu neaizmirstami košu iekrāsoja viņš – misters kabriolets jeb BMW 125i – pilnīgi svaigs modelis. arkanais skaistulis ar somu numuriem Latvijā viesojās tieši "Jaunā viļņa" nedēļā. Festivāla zvaigznes to nedz redzēja, nedz baudīja, tāpēc jūtos lutināta, ka veselu dienu misters cabrio bija mans. Paldies BM Auto par šo izmēģinājuma braucienu. Tā ir viena no vasaras baudām,
    ko novēlu piedzīvot katrai sievietei. Tas ir tāpat, kā kad esi svaigi iemīlējies: acis šreijā, smaids līdz ausīm, rumpītis metru virs zemes un jūra līdz ceļiem. Tai pašā laikā apzinos, ka šādas eiforijas neilgst mūžīgi. Neikdienišķais tieši tāpēc ir tik burvīgs, ka nav ikdiena. Un tas nemaz nav nereāli – piezvani savas mīļākās markas dīlerim un sarunā izmēģinājuma braucienu.

    Padodos

    Lai gan neesmu BMW fane, šī mašīna mani atbruņoja. Pirmkārt, tāpēc, ka kabriolets, otrkārt – neredzēti skaisti sarkans. Vēlāk izpētīju, ka tas ir ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Ziņas Skatīts: 678 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 00:51
    Komentāri (0)

    Ātrākā Škoda pārsniedz 200 jūdzes stundā

    Lai atzīmētu RS modeļu sērijas 10 gadu jubileju, čehu ražotājs Škoda uzbūvējis savu visu laiku ātrāko automobili. No 13. līdz 20. augustam uz izžuvušā Bonevillas sālsezera notiek ikgadējā ātruma nedēļa, uz kuru sabrauc benzīngalvas un jaunu rekordu meklētāji no visas pasaules. Viņu vidū ir arī čehu autoražotājs Škoda, kas Jūtas štatā nogādājis modificētu sērijveida Octavia RS, lai dzītos pakaļ jaunam rekordam automobiļu klasē ar dzinēja darba tilpumu līdz 2 litriem.
    Pirmo panākumu čehi (patiesībā kompānijas tehniķu komanda no Lielbritānijas) guva diezgan ātri - jau sestajā braucienā auto maksimālais fiksētais ātrums sasniedza 202,15 jūdzes jeb 325,328 kilometrus stundā. Pirmais uzdevums - visu laiku ātrākajai Škodai pārkāpt 200 jūdžu stundā robežu - līdz ar to ir izpildīts.

    Tomēr tas nenozīmē, ka čehi kravā mantas un brauc mājās, proti, tā kā ātruma nedēļa vēl turpinās trīs dienas, tehniķi ir apņēmības pilni atlikušajā laikā auto vēl pilnveidot, lai mēģinātu uzstādīt jaunu pasaules ātruma rekordu automob ... Lasīt tālāk »

    Kategorija: Ziņas Skatīts: 757 Pievienoja: Dragreiss Datums: 19.08.11 00:42
    Komentāri (0)